POTPUNO RASKOPČANA I BEZ BRUSHALTERA: Ivana Dudić otišla KORAK DALJE! Smelo izdanje glumice sve ostavilo BEZ TEKSTA! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

HRABRO

POTPUNO RASKOPČANA I BEZ BRUSHALTERA: Ivana Dudić otišla KORAK DALJE! Smelo izdanje glumice sve ostavilo BEZ TEKSTA! (FOTO)

Pop kultura -

Glumicu Ivanu Dudić često možemo videti po gradskim dešavanjima, pa to ni sinoć nije bio izuzetak.

Kao i obično, mlada glumica je svojim stajlingom privukla pažnju prisutnih, a posebno je zaintrigirala onim što je objavila na društvenim mrežama.

Ivana Dudić
foto: Instagram/dudicivana

Ivana Dudić je naime na događaj došla zakopčana, dok niko nije primetio da ispod modernog crnog blejzera nije nosila brushalter, a to je i te kako pokazala na Instagramu.

Glumica je, na fotografijama koje je objavila na Instagramu, sasvim raskopčala sako i pozirala bez brushaltera, a komentari na račun njenog izgleda su se nizali.

"Harizma se ne može kupiti ni ugraditi", "Ovo skuplje od Monalize", "Najlepša žena na planeti", "Zbog tebe bih voleo da sam glumac i nadao bih se nekoj sceni s tobom" samo su neki od komentara ispod Ivanine objave na Instagramu.

Ivana Dudić inače sve više pažnje privlači svojim uspesima koje niže u karijeri, a poznata je i po tome što je jedna od retkih koja javno govori o eksplicitnim scenama koje snima.

Glumica je nedavno gostujući u emisiji "Realna priča" na Kurir televiziji otkrila kako je izgledalo snimanje eksplicitne scene sa glumcem Milošem Đurovićem iz dobro poznate serije "Crveni mesec".

Ivana Dudić, Miloš djurovic, Crveni Mesec
foto: Printscreen Pink Tv

- Nikada i ni sa kim nije lako snimiti erotske scene. Možda je teže s nekim koga poznaješ, jer ćeš sutra možda piti kafu s njim, a prethodno veče te je video nagu na snimanju. I zahtevnije je i teže jer, uslovno rečeno, tako obnaženi jedno pred drugim prelazite granicu prijateljstva. Opet, i te scene su za mene kao i svaka druga - rekla je Ivana, te otkrila jesu li takve scene komplikovane za snimanje.

- Nisu komplikovane kada je scenario dobro napisan. Ako je čin vođenja ljubavi u njemu na pravom mestu, a ne samo da bi se glumci skinuli, onda je sasvim u redu. Teže je snimati neke emotivne scene i one u kojima treba da ogolim sebe kao ličnost i predstavim neku emociju koju nisam doživela - zaključila je.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

02:11

OVAKO IZGLEDA SNIMANJE EKSPLICITNIH SCENA! Ivana Dudić o kadrovima s*ksa s kolegom: Reditelj mi govori HAJDE, UHVATI GA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track