SLAVNA PEVAČICA TRAŽILA BIVŠEM 50 MILIONA NAKON RASKIDA: U tužbi istakla da joj je PROTRAĆIO VREME i DOBILA JE ODŠTETU
Foto: Profimedia

ovo može samo ona

SLAVNA PEVAČICA TRAŽILA BIVŠEM 50 MILIONA NAKON RASKIDA: U tužbi istakla da joj je PROTRAĆIO VREME i DOBILA JE ODŠTETU

Pop kultura -

Kontroverzna pevačica Maraja Keri teško je podnela raskid veza sa milijarderom Džejmsom Pekerom. Prema pisanju stranih medija, Peker je bio taj koji je okončao romansu, a kao razlog navodi se Marajino preterano rasipanje novca, kao i rijaliti šou “Marajin svet”, za koji je smatrao da može da mu ugrozi ugled ozbiljnog biznismena.

Maraja Keri
foto: Profimedia

Pogođena raskidom Maraja je rešila da se na neki način osveti bivšem vereniku te mu je tražila odštetu od, gotovo, 50 miliona dolara jer je, kako tvrdi, zbog posvećenosti novoj vezi, otkazala brojne poslovne angažmane i na taj način izgubila mogućnost da zaradi desetine miliona dolara.

Ona se nakon raskida prisetila incidenta gde je Džejms navodno uradio nešto što "nije bilo baš lepo" jednom od njenih pomoćnika tokom njihovog odmora u Grčkoj. Zbog toga je Maraja morala da otkaže neke datume na svojoj južnoameričkoj turneji i tako izgubi znatnu količinu novca.

Maraja Keri, Džejms Paker
foto: Printksin

Tako je ova diva odlučila da tuži australijskog milijardera Džejmsa Parkera za 50 miliona dolara kao naknadu za sve što je proživela tokom i nakon raskida veze.

Prema pouzdanim izvorima koji su otkrili sve detalje američkim medijima, Maraji nije bio potreban novac, jer odlično zarađuje od svog Božićnog džingla. Slomljeno srce je učinilo svoje, ali i sujeta. Takođe je rekla da je to izazvalo emotivni nemir i stres jer je preselila svoju porodicu iz Njujorka u Los Anđeles kako bi bila sa njim. Sve to dalo joj je prava, po njenom mišljenju da ga tuži i traži mu odštetu.

Maraja Keri, Džejms Paker
foto: Printksin

Ona i Džejms Parker verili su se 2015. i raskinuli sledeće godine. Uprkos kratkoj vezi, ona je tražila isplatu od 50 miliona kako bi si olakšala bol. Takođe je zadržala verenički prsten od 10 miliona dolara kao kompenzaciju.

Prema izveštajima, njen bivši verenik nije mogao da odoli njenom pritisku i na kraju je postigao dogovor sa njom. Tačna cifra nije poznata, ali spekuliše se da joj je na kraju isplatio negde između 5 i 10 miliona dolara zbog neprijatnosti koju je preživela i duševnog mira.

Maraja Keri
foto: Profimedia

Ovaj njen potez postao je hit na društvenim mrežama gde su dugo komentarisalo kako "to samo ona može da uradi", da "ima prava da mu uzme", ali i da mu je malo novca uzela, dok su sa druge strane neki bili na njegovoj strani i žestoko je osudili.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

02:32

TEA TAIROVIĆ: PODMEĆU MI NOGU IZ LJUBOMORE! Pevačica otkrila šta joj je poručila Jelena Karleuša i zbog čega je KRALJICA BAKŠIŠA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track