DA LI SE MOMČILO OTAŠEVIĆ RAZVEO ZBOG OVE MLADE GLUMICE?! Šuška se da mu je ona NOVA DEVOJKA, a ovako je PLANULA LJUBAV! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

BRUJE HRVATSKI MEDIJI

DA LI SE MOMČILO OTAŠEVIĆ RAZVEO ZBOG OVE MLADE GLUMICE?! Šuška se da mu je ona NOVA DEVOJKA, a ovako je PLANULA LJUBAV! (FOTO)

Pop kultura -

Prema sve glasnijim šuškanjima u gradskim kuloarima, jedan od razloga razvoda Jelene Perčin i Momčila Otašević navodno bi mogla biti zgodna splitska glumica Ana Uršula Najev.

Hrvatska glumica Jelena Perčin i crnogorski glumac Momčilo Otašević svoju ljubavnu priču su završili razvodom.

Ana Uršula Najev
Ana Uršula Najevfoto: Printscreen Instagram

Vest je iznenadila regionalnu javnost jer su bili jedan od rado viđenih poznatih parova koji je u pet godina braka dobio dvoje dece - dvogodišnjeg sina Jakšu i četvorogodišnju ćerku Mašu.

Jelena je ranije govorila i da je njen suprug izgradio dobar odnos s 13-godišnjom Lotom, koju je dobila u prethodnom braku s preduzetnikom Kristijanom Babićem.

Jelena Perčin
Jelena Perčinfoto: Printskrin

Još je u septembru mladi glumac govorio kako bi ponovo hteo da snima sa suprugom, pa je razvod još veće iznenađenje. Međutim, u hrvatskim medijima su se još u junu prošle godine pojavile glasine o krizi u njihovom braku. Bilo je simptomatično i što su na žurku magazina Story došli zajedno, ali tokom večeri gotovo da se i nisu družili. Kraj 2022. sve je začinila glasna priča da su Momčilo i splitska glumica Ana Uršula Najev u vezi.

Ana Uršula Najev
foto: Printscreen Instagram

Kako tvrdi izvor za hrvatski Story, među njima je, navodno, zaiskrilo na snimanju humorističke serije "Kumovi", u kojoj Uršula igra zgodnu, lepu i pametnu doktorku Luciju, a Momčilo je šarmantni i srčani Janko. Ni Najev, ni Otašević ostali su nedostupni za komentar.

Nije poznato koliko traje ova navodna romansa, niti da li je ona bila okidač za razvod. Međutim, Jelena Perčin otvoreno je u časopisu Gloria priznala da proživljava težak period.

Momčilo Otašević
foto: Ana Paunković

- Glupo mi je da lažem. Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne pričam o svojoj intimi, nisam pričala ni o venčanju, pa neću ni o razvodu. Svaki razvod je grozan. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece - rekla je dodavši da su za nju ljubavne veze bile lutrija u kojima je uglavnom gubila.

Ona i devet godina mlađi miljenik žena zaljubili su se na setu serije "Kud puklo da puklo" 2015, a venčali tri godine kasnije na intimnoj ceremoniji. Otašević je posle otkrio da se njihova ljubav razvila iz prijateljstva, a Jelena je dodala da ju je osvojio predivnom naravi.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

02:10

CRNOGORSKI GLUMAC STAO UZ MILENU RADULOVIĆ: Nisam mogao da naslutim kroz kakvu grozotu je prošla (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track