IMA SKORO 60, A IZGLEDA KAO DA JOJ JE 30: U tome joj pomaže BIZARAN I GADAN TRETMAN koji nije za one sa SLABIM ŽELUCEM!
Foto: Profimedia

SAMA JE O TOME PRIČALA

IMA SKORO 60, A IZGLEDA KAO DA JOJ JE 30: U tome joj pomaže BIZARAN I GADAN TRETMAN koji nije za one sa SLABIM ŽELUCEM!

Pop kultura -

Slavna glumica Sandra Bulok jednom prilikom je otkrila delove svoje rutine za ulepšavanje, a za njen mladolik izgled zaslužna je krema krajnje neobičnog sastava.

Sandra Bulok jedna je od onih glumica za koje lako možete reći da su za njih godine stale.

Genetika nedvosmisleno igra presudnu ulogu, kao i skupe kreme i preparati, a nema sumnje da joj je u svemu pomogla estetska hirurgija, s tim da ona, za razliku od mnogih drugih, nije preterivala.

Sandra Bulok
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A kad je poslednji put fotografisana u javnosti, mnogi su ostali u potpunom šoku jer iako ima 58 godina, to se ne bi reklo.

Čini se da je glumica pronašla eliksir mladosti, a jednom prilikom je otkrila i šta je zapravo zaslužno za njen mladolik izgled i kožu bez bora, a nije za one slabog želuca.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Naime, Sandra Bulok o svemu je progovorila pre četiri godine kada je u emisiji kod slavne Elen Dedženeres govorila o tretmanu pod nazivom EGF (Epidermal Growth Factor), odnosno "Penis Facial".

Prema različitim medicinskim časopisima, EGF je protein koji se prirodno nalazi u ljudskoj koži i pomaže u proizvodnji kolagena i elastina koji održavaju kožu mladolikom i čvrstom. Kako starimo, počinjemo da gubitmo EGF, s kojim smo rođeni.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Kod ovog tretmana EGF krema se nanosi na kožu, a zatim se preko nje prelazi mikrodermalnim iglicama kako bi hranljive materije prodrle što dublje u epidermu.

"Prodire u kožu, razgrađuje kolagen i jača je, a vi na jedan dan izgledate kao žrtva opekotina", rekla je Bulok, koja je želela promenu kože bez izlaganja laserima i drugim sličnim vrstama tretmana.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

EGF ne samo da pomlađuje kožu, već utiče i na promenu teksture, te nestaje mrlja i hiperpigmentacije. Takođe je odličan za zaceljivanje rana i ožiljaka, što ga čini idealnim za zrelu kožu i bore. I sve bi to bilo super da ne postoji objašnjenje zašto se zove "Penis Facial".

Sandra Bulok
foto: profimedia

Budući da tretman uključuje korišćenje organskih "epidermalnih faktora rasta", lekari su morali da pronađu način da ih iz kože beba izvuku u najvećoj koncentraciji. U tu svrhu koriste se matične ćelije uzete iz odbačene obrezane kožice novorođenčadi u Koreji.

Svet je bio šokiran kada je saznao odakle dolazi ova "čudotvorna" krema, a neki poput Sandre Bulok ipak su na sve spremni za lepotu.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

01:44

NOVINARKA ESPRESA IMA NEOBIČAN TRETMAN ZA PODMLAĐIVANJE! Ljigav je, NE GLEDAJTE AKO STE GADLJIVI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track