NA ŠAKIRINOJ TERASI OSVANULA UZNEMIRUJUĆA LUTKA: Okrenuta je prema kući BIVŠE SVEKRVE, a jedan detalj POSEBNO PLAŠI! (FOTO)
Foto: Splash News / Splash / Profimedia

RAT NE JENJAVA

NA ŠAKIRINOJ TERASI OSVANULA UZNEMIRUJUĆA LUTKA: Okrenuta je prema kući BIVŠE SVEKRVE, a jedan detalj POSEBNO PLAŠI! (FOTO)

Pop kultura -

Šakira i njen bivši partner Žerar Pike ne prestaju s javim prepucavanjem od raskida koji se desio pre nekoliko meseci, a stvari se iz dana u dan pogrošavaju.

Naime, Šakira je nedavno objavila novu pesmu, u kojoj se jasno obratila bivšem partneru, ali i njegovoj novoj devojci, studentkinji Klari Čijari Marti, zbog koje ju je ostavio, a navodno i varao.

"Vredim kao dve od 22. Menjao si Ferrari za Twingo. Menjao si Rolex za Casio. Ideš brzo, uspori. Ah, puno teretane, ali vežbaj malo i svoj mozak", poručila je u pesmi pevačica koja nikad nije krila koliko je povređena zbog izdaje oca svojih sinova, iako ovakve stvari nikada nisu bile njen stil.

Šakira
foto: AP

"Imam veliko saopštenje. Casio nam je poklonio satove. Imamo ugovor s Casiom, pokrovitelji su ove lige", rekao je Pike kroz smeh nakon izlaska pesme u jednoj emisiji, te se jasno narugao svojoj bivšoj partnerki, s kojom je proveo 12 godina i s kojom ima dva sina.

Međutim, Šakira se u pesmi dotakla i Pikeove majke, za koju se činilo da je ostala u dobrim odnosima s pevačicom, jer je čak lajkovala nekoliko objava u vezi s pesmom.

"Ostavio si me sa svekrvom kao komšinicom, medijima pred vratima i dugovima državi", peva Šakira, kojoj već nekoliko dana na balkonu kuće u Barseloni stoji lutka veštice okrenuta prema kući bivše svekrve.

Montserat je navodno zamolila Šakiru da ukloni lutku koja joj stvara neprijatnost, ali pevačica to nije učinila.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:39

DUHOVNO SU ZAPUŠTENI ONI KOJI SLAVE NOĆ VEŠTICA! Kulturolog šokirao izjavom: PRIZIVAJU ZLO NA SEBE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track