BIVŠA SVEKRVA STALA NA ŠAKIRINU STRANU? Pikeova majka izabrala stranu U RATU bivših supružnika! Ovim je sina ZA SRCE UJELA (FOTO)
Foto: Profimedia

SAGA SE NASTAVLJA

BIVŠA SVEKRVA STALA NA ŠAKIRINU STRANU? Pikeova majka izabrala stranu U RATU bivših supružnika! Ovim je sina ZA SRCE UJELA (FOTO)

Pop kultura -

Nakon što je Šakira objavila pesmu u kojoj je prozvala bivšeg partnera, Žerara Pikea, njihovi brojni fanovi podelili su se u dva tabora - onaj koji podržava pevačicu i onaj koji podržava bivšeg fudbalera.

Iznenađujuće, čini se da je Pikeova majka, Montserat Bernabeu, na strani bivše snaje. Montserat je naime na Tviteru lajkovala dve objave u vezi s pesmom.

Prvi tvit odnosi se na tekst pesme, a drugi je najava pesme koju je objavio reper Bizarrap. Međutim, nakon što su obožavatelji sportiste istakli da je čak i njegova majka protiv njega, ona je lajkove odlučila da povuče, ali fanovi su bili brži i sačuvali dokaze.

Zanimljivo je da u kontroverznoj pesmi Šakira spominje Pikeovu majku u stihu "ostavio si me sa svekrvom kao komšinicom, medijima pred vratima i dugovima državi".

Šakira
foto: Printscreen

Nakon što je pesma podigla prašinu, Pike je na Tviteru objavio status s emotikonima cirkusa.

Podsetimo, Pike i Šakira objavili su da se rastaju u junu prošle godine. Ubrzo nakon toga Pike je uočen s Klarom Čijom, svojom novom devojkom, zaposlenom u njegovoj producentskoj kući. Iako o vezi nije govorio za medije, njih dvoje su više puta viđeni zajedno, a kasnije se otkrilo da je njihova afera trajala još od 2021.

Šakira, nova pesma, novi spot
foto: Printscreen/Youtube

Šakira je nedavno progovorila o razlazu s Pikeom i taj trenutak nazvala je jednim od najmračnijih u svom životu, ali ne samo zbog razvoda, već i narušenog zdravlja svog oca. Pike je nedavno navodno dao svoj blagoslov bivšoj partnerki da se s decom preseli u Majami kako bi izbegla pravnu bitku oko poreza koja se protiv nje vodi u Španiji.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

23:21

KO SAM JA: Vanja Camović, Kurir TV lice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track