BIKOVIĆEVA DEVOJKA OBJAVILA PRIVATNE FOTOGRAFIJE S GLUMCEM: Na jednoj su OBOJE GOLIŠAVI, a evo zašto je to uradila (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

SREĆAN PAR

BIKOVIĆEVA DEVOJKA OBJAVILA PRIVATNE FOTOGRAFIJE S GLUMCEM: Na jednoj su OBOJE GOLIŠAVI, a evo zašto je to uradila (FOTO)

Pop kultura -

Miloš Biković napunio je 35 godina, a njegova devojka Ivana Malić javno mu je čestitala rođendan na Instagramu objaviviši njihove dosad nikad viđene fotografije iz privatne arhive.

"Srećan rođendan, ljubavi", kratko je napisala Ivana u opisu niza privatnih fotografija koje je objavila na Instagramu.

Na svakoj od njih par pozira nasmejan i srećan, a fotografije su nastale uglavnom na zajedničkim putovanjima, dok je posebnu pažnju privukla ona na kojoj su njih dvoje golišavi na plaži, dok ona leži na njemu i ljubi ga.

Ivana Malić, Miloš Biković
foto: Printscreen Instagram

Ispod objave su počeli da se nižu komentari čestitki za glumca, a među njima je bilo i fanova iz Rusije, gde je Biković jedan od najpopularnijih glumaca u zemlji.

Ivana Malić, Miloš Biković
foto: Printscreen

Inače, Miloš Biković i Ivana Malić često se zajedno eksponiraju na društvenim mrežama, a njihove interakcije na istima često i nasmeju njihove pratioce.

Tako je nedavno glumac upravo na Instagramu otkrio šta njegovu devojku najviše nervira kod njega.

"Nekad se brijem. I ostavim brkove. To je nervira. Trolujem je tako dva dana. Posle obrijem", poručio je poznati glumac uz zajedničku fotografiju na kojoj nosi brkove.

Biković je, podsetimo, svoju novu devojku prvi put predstavio javnosti na premijeri filma "Južni vetar ubrzanje", u novembru 2021. godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:09

Miloš Biković gleda Slagalicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track