MOMČILO OTAŠEVIĆ SE RASPLAKAO U EMISIJI: Ceo region bruji o njegovom RAZVODU, a on se SLOMIO na OVO PITANJE! Nije izdržao! (VIDEO)
Foto: Printscreen

TEŠKO MU PADA

MOMČILO OTAŠEVIĆ SE RASPLAKAO U EMISIJI: Ceo region bruji o njegovom RAZVODU, a on se SLOMIO na OVO PITANJE! Nije izdržao! (VIDEO)

Pop kultura -

Glumac Momčilo Otašević rasplakao se usred emisije u prvom javnom pojavljivanju nakon vesti da se razvodi od koleginice Jelene Perčin.

Glumac Momčilo Otašević gostovao je na jednoj crnogorskoj televiziji i tom prilikom se slomio pred kamerama i rasplakao.

U najavi za emisiju koja će biti emitovana u nedelju prikazuju se najzanimljiviji momenti koje će publika moći da vidi, a u jednom delu Otašević kroz suze govori:

Momčilo Otašević
foto: Printscreen Instagram

"Hodam drugim mestom po kući i držim male prste i učim da naprave prve korake čvrste", vidi se u najavi za emisiju "Zvjezdana prašina" na TV "E".

Podsetimo, Jelena Perčin je u intervjuu za hrvatsko izdanje magazina Gloria otkrila da su odlučili da okončaju svoj brak i tom prilikom je progovorila kako se oseća.

"Glupo mi je da lažem. Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne pričam o svojoj intimi, nisam pričala ni o venčanju, pa neću ni o razvodu. Svaki razvod je grozan. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece", rekla je dodavši da su za nju ljubavne veze bile lutrija u kojima je uglavnom gubila.

Kraj 2022. "začinila" je priča da su Otašević i splitska glumica Ana Uršula Najev u vezi, te da je upravo ona razlog kraha braka.

Jelena Perčin, Momčilo Otašević
foto: Printskrin, Ana Paunković

Kako tvrdi izvor za hrvatski Story, među njima je, navodno, zaiskrilo na snimanju humorističke serije "Kumovi", u kojoj Uršula igra zgodnu, lepu i pametnu lekarku Luciju, a Momčilo je šarmantni i srčani Janko.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:05

Momčilo Otašević: Emotivan sam, al’ se najčešće rasplačem zbog alergije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track