KEJT MIDLTON ISMEJALA PRINCA HARIJA?! Svi su ubeđeni da je OVOM IZJAVOM poslala OTROVNE STRELICE deveru! Evo šta je rekla!
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

DA LI JE NA NJEGA MISLILA?

KEJT MIDLTON ISMEJALA PRINCA HARIJA?! Svi su ubeđeni da je OVOM IZJAVOM poslala OTROVNE STRELICE deveru! Evo šta je rekla!

Pop kultura -

Kejt Midlton iznenadila je svojom izjavom tokom prvog izlaska u javnost s princom Vilijamom nakon nakon što je njegov brat, princ Hari, objavio memoare. Princeza od Velsa sa suprugom je posetila humanitarnu organizaciju za mentalno zdravlje Open Door.

Tokom posete su razgovarali s nekoliko tinejdžera koji se bave raznim aktivnostima u svrhu lečenja mentalnog zdravlja, kao na primer umetnošću i plesom. Britanski The Sun izvestio je da ih je Kejt upitala da li im pomaže stvaranje muzike i učestvovanje u kreativnim radionicama.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Jedan dečak je odgovorio da mu bavljenje muzikom pomaže da izrazi svoje emocije kroz nešto u čemu uživa. "Producirati muziku i tako pokazati ono što osećate bolje je nego boraviti u kliničkim ustanovama", naveo je.

Princeza od Velsa zatim je izgovorila rečenicu za koju su mnogi pomislili da je posvećena vojvodi od Saseksa. "Terapije razgovorom ne pomognu baš svima. Važno je održavati kontinuitet", izjavila je Kejt i dodala kako danas "svi govore o mentalnom zdravlju".

Hari u knjizi pisao kako je bio na terapiji zbog svađe s Vilijamom

Inače, princ Hari je u svojoj knjizi napisao da je nazvao svog terapeuta jer ga je navodno nakon svađe fizički napao princ Vilijam. Vojvoda od Saseksa tvrdi da mu je stariji brat naneo vidljive povrede nakon rasprave o njegovoj supruzi, Megan Markl.

statua, princeza Dajana, princ Hari, princ Vilijam
foto: Profimedia

Ranije su Vilijam i Kejt bili u poseti jednoj bolnici u Liverpulu, a dočekali su ih brojni novinari koji su im na gotovo svakom koraku postavljali pitanja. Predstavnike medija najviše je zanimalo mišljenje Vilijama i Kejt o Harijevoj knjizi, ali oni su odlučili da u potpunosti ignorišu sva pitanja i pravili su se da ne čuju i ne vide novinare.

(Kurir.rs/ The Sun)

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track