REGION ŠAPUĆE DA JE MOMČILO PREVARIO SUPRUGU, A SADA SE I ONA OGLASILA! Progovorila o razvodu: Odluku nisam donela SLUČAJNO!
Foto: Printscreen/Instagram

EVO ŠTA JE REKLA O RAZVODU

REGION ŠAPUĆE DA JE MOMČILO PREVARIO SUPRUGU, A SADA SE I ONA OGLASILA! Progovorila o razvodu: Odluku nisam donela SLUČAJNO!

Pop kultura -

Danima se neprestano govori o razvodu crnogorskog glumca Momčila Otaševića i njegove supruge, hrvatske glumice, Jelene Perčin, koji su bili u braku prethodnih 5 godina i koji iz tog odnosa imaju sina Jakšu i ćerku Mašu.

Glasine da je ovaj brak u krizi krenule su da se šire u junu prošle godine, ali kada je glumac u septembru rekao da bi voleo da snima nešto sa svojom suprugom, svi su pomislili da su te glasine baš to, samo glasine. Ipak, krajem prošle godine krenule su priče da su Momčilo i splitska glumica Ana Uršula Najev i vezi.

Momčilo Otašević
foto: Ana Paunković

Prema tvrdnjama magazina "Story.hr", između njih su varnice sevnule na snimanju humoristične serije "Kumovi" u kojoj Uršula igra zgodnu, lepu i pametnu doktorku Luciju, a Momčilo Otašević šarmantnog i srčanog Janka, međutim povodom ovih glasina nijedno od dvoje aktera nije se oglašavalo.

Nije poznato koliko je dugo trajala ova navodna romansa niti da li je to bio okidač za razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin, ali glumica je otvoreno priznala da prolazi kroz težak period.

- Kako sam? Uh, teško pitanje. Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o venčanju, pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece - kazala je za hrvatsku "Gloriju" Jelena, koja je devet godina starija od Otaševića.

Jelena Perčin, Momčilo Otašević
foto: Printskrin, Ana Paunković

- Od prijatelja sam dobila bezuslovnu podršku. Moj intimni krug je sa mnom ceo život i jako se dobro poznajemo. Svi su znali da odluku nisam donela slučajno - dodaje ona.

- Puno sam toga doživela u životu, puno ekstremnih situacija i naučila sam da se može preživeti. U mojoj glavi je da dok god sam zdrava i imam dve ruke i noge, biće nekako... Nešto ću moći - zaključuje glumica.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:10

CRNOGORSKI GLUMAC STAO UZ MILENU RADULOVIĆ: Nisam mogao da naslutim kroz kakvu grozotu je prošla (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track