MUŠKARCE DOVODILA DO LUDILA, SESTRA JOJ POGINULA NA SKIJANJU: Život glumice obeležila TRAGEDIJA, danas je niko ne bi prepoznao
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

NEKAD I SAD

MUŠKARCE DOVODILA DO LUDILA, SESTRA JOJ POGINULA NA SKIJANJU: Život glumice obeležila TRAGEDIJA, danas je niko ne bi prepoznao

Pop kultura -

Britanska gumica Džoeli Ričardson proslavila se ulogom u popularnoj seriji "Reži me", iako je pre toga ostvarila i niz drugih upečatljivih uloga.

Kao Džulija Meknamara svojevremeno je izluđivala muškarce, a posebno zbog vrućih scena s Poršom de Rosi, koja joj je u seriji glumila ljubavnicu.

Džoeli je pre nekoliko dana napunila 58 godina, a paparaci su je snimili u šetnji Londonom dva dana nakon rođendana koji je očito proslavila kako dolikuje jer na fotografijama izgleda jako umorno.

Džoeli Ričardson
foto: BBC Films / Entertainment Pictures / Profimedia

Glumica je bila i bez trunke šminke, pa će je teško prepoznati i najveći obožavatelji, ali svakako je pohvalno što, za razliku od većine svojih koleginica, uspešno odoleva čarima estetske hirurgije i stari dostojanstveno.

Džoeli je ostvarila značajne uloge i u seriji "Tjudori", kao i u filmovima "101 Dalmatinac", "Patriot" "Muškarci koji mrze žene" i brojnim drugim, a ove godine bi trebalo da se pojavi u čak dve nove serije na striming servisu Netflix.

Džoeli Ričardson
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, Džoeli je mlađa sestra pokojne glumice Nataše Ričardson, koja je preminula 2009. godine nakon tragičnog pada na skijanju, gde je bila sa suprugom Lijamom Nisonom i njihovo dvoje dece.

Sestre se često priseća na društvenim mrežama.

Što se tiče njenog privatnog života, Džoeli iza sebe ima propali brak s producentom Timom Bevanom, s kojim je bila u braku od 1992. do 2001. godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:07

HRABRA I ODVAŽNA, NAKON SMRTI OCA URADILA JE OVO! Glumica Suzana Petričevic sa suzama u očima se oprostila od jednog dela sebe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track