PAR OTKRIO KAKO JE SAČUVAO VIŠE OD 1.000 EVRA ZA GODINU DANA! Svet oduševljen njihovom GENIJALNOM idejom: Uživali su u ŠTEDNJI!
Foto: Printscreen

MNOGI SU SE I NAŠALILI!

PAR OTKRIO KAKO JE SAČUVAO VIŠE OD 1.000 EVRA ZA GODINU DANA! Svet oduševljen njihovom GENIJALNOM idejom: Uživali su u ŠTEDNJI!

Žena -

Fani Kastelanos (26) i njen verenik Hesus (29), popularan su par iz Meksika, su privukli veliku pažnju svetske javnosti kada su na društvenim mrežama podelili svoju finansijsku tajnu.

ušteda
foto: Printscreen

Sve je počelo onda kada je par osetio posledice novčane krize nakon pandemije korona virusa prošle godine. Za jednu godinu uspeli u da uštede 1.320 dolara, a kada su na TikToku otkrili kako, oduševili su sve. Oni su svaki put kad su imali seks ubacibali 6 evra u kasicu prasicu. Kako su imali intimne odnose čak 220 puta za 12 meseci uspeli su da sakupe pomenutu svotu.

- Bili smo iznenađeni, a punjenje tri kasice je bilo neverovatno - rekla je devojka i dodala da je štednja bila mnogo lakša kada su uživali u nežnim trenucima zajedno.

Par u početku nije imao plan šta da radi sa svojom ušteđevinom, rekavši da jednostavno čuvaju novac na stranu za neočekivane račune i hitne slučajeve. Međutim, nakon što su se verili prošlog septembra, sada planiraju da ulože novac za medeni mesec.

Meksički par sa ovim načinom štednje nastavlja i 2023. godine - a sudeći po komentarima ispod videa inspirisali su i ostale mlade parove. Ljudi su oduševljeno komentarisali i podržali njihovu ideju, a bilo je i onih koji su se našalili na svoj ljubavni život.

"Moja kasica bi u tom slučaju bila prazna" i "Nemate pojma koliko ste srećni", bili su samo neki od komentara.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

03:46

NEMA UŠTEDE PREKO NOĆI! Uzelac: To je kao dijeta; neko vreme ne jedete, a onda se vratite na staro ŠTEDNJA JE NAČIN ŽIVOTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track