PRVO DELILA SOBU SA BRAČNIM PAROM, A SAD IH POZVALA DA ŽIVE KOD NJE! Poznata pevačica priznala: Ne smeta mi kad kažu da smo TROJKA
Foto: Printskrin/Instagram

SVET JE U ŠOKU NJIHOVIM PONAŠANJEM

PRVO DELILA SOBU SA BRAČNIM PAROM, A SAD IH POZVALA DA ŽIVE KOD NJE! Poznata pevačica priznala: Ne smeta mi kad kažu da smo TROJKA

Pop kultura -

Proteklih dana svetske šoubiznis redove popunio je veoma neobičan trio - pevačica Selena Gomez, Bruklin Bekam i njegova supruga Nikola Pelc. Nedavno su se vratili sa novogodišnjeg putovanja u Meksiko, gde su sa mnogima podelili neobične objave.

Rrojac se javno, putem Selenine objave na Instagramu, opisao kao 'trouple', odnosno 'trojka'. Ona je objavila fotografiju na kojoj se njih troje grle i napisala da je u redu da ih svi nazivaju parom. Mnogi su komentarisali da sigurno nalaze utehu jedno u drugom - Nikola i Bruklin zbog navodne svađe sa majkom, a Selena zbog teške prošlosti koja je još prati.

U poslednjih 6 godina svog života, Selena je prošla kroz bolan raskid sa Džastinom Biberom, njenom tinejdžerskom ljubavlju. Zbog slomljenog srca, Selena je završila u centru za mentalno zdravlje i doživela je nervni slom.

Pored toga, dijagnostikovan joj je bipolarni poremećaj i lupus i morala je da otkaže turneju zbog lošeg mentalnog zdravlja. Po povratku sa novogodišnjeg odmora počela su nova pisanja, još čudnija od nedavnih. Svetski mediji pišu da su se Bruklin i Nikola uselili kod Selene jer prodaju svoju kuću.

- Bruklin i Nikola su se uselili u Seleninu kuću u Encinu, u Los Anđelesu, nekoliko nedelja pre Božića i njih troje se trenutno „igraju“ srećne porodice -rekao je izvor za „Closer“. Čak je dodao da se par šali da će Selenu uvrstiti u svoje bračne papire.

Selena Gomez
foto: Printskrin/Instagram

- Bruklin i Nikola su prošle godine stavili svoj dom na tržište i od tada žive u Nikolinom stanu u Los Anđelesu dok traže novi dom - dodao je izvor. Naravno, s obzirom na to da bračni par sve više vremena provodi sa pevačicom, pošto su zajedno proslavili Dan zahvalnosti, ona im je ponudila da se usele kod nje.

- Kada je Selena predložila da se usele u njenu prostranu kuću sa ogromnim dvorištem, svidela im se ta ideja i složili su se da bi, pošto su još bili tako mladi, život sa prijateljem bio savršen način da imaju najbolje od oba sveta - dodao je izvor.

Oni su čak svoj čin nazvali "prava mala porodica", navodeći da Nikola Selenu naziva "sestrom suprugom", dok ju je Bruklin jednom navodno nazvao "gđa. Gomez-Pelc'.

U poslednje vreme Selenin Instagram profil se pretvorio u pravu izložbu fotografija sa bračnim parom, a mnoge su zbunile novine u njenim komentarima.

'Potreban joj je dečko', 'Pitam se koliko će ovo prijateljstvo trajati', 'Ovo nisi ti. Ko je ovo? Nismo navikli na ovo', 'Slatko, ali... Kada se ovo prijateljstvo dogodilo?', samo su neki od njih.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

02:47

GLUMICA IZ KENIJE OČARALA SVOJIM GLASOM U EMISIJI PUSTI BRIGU: Ukulele i ikonična pesma za užitak!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track