IMA 400 PARFEMA, A OVIH 5 KORISTI NEPRESTANO! Toliko voli kako mirišu da 1 uvek prska pred SPAVANJE: Opušta je i podseća na čisto!
Foto: Printscreen TikTok /jusderose

fanovi su oduševljeni njenom kolekcijom

IMA 400 PARFEMA, A OVIH 5 KORISTI NEPRESTANO! Toliko voli kako mirišu da 1 uvek prska pred SPAVANJE: Opušta je i podseća na čisto!

Žena -

Mnogi ljudi skupljaju različite kolekcije i uživaju u tome, a dame se neretko odlučuju da skupljaju kolekcija parfema. I dok neke uvek kupuju iste mirise, druge se odlučuju da isprobaju razne.

Tako se dama po imenu Džozefin odlučila da na društvenoj mreži TikTok pokaže svoju kolekciju od preko 400 parfema, ali i da istakne koji su joj mirisi omiljeni.

Ona je opisala da su joj omiljeni „Gris Charnel“, „Rouge Malachite“, „Levant“, „Delina La Rosee“, „Glossier You“.

Ona je za svaki od njih opisala zašto ih voli, a zatim je priznala i da "Glossier You" voli da koristi i pred spavanje jer je opušta i miriše na čisto. Korisnici koji su pogledali video bili su oduševljeni njenom kolekcijom parfema, pa je usledio bezbroj komentara:

„Moj životni cilj je da imam što više parfema“, „Imam neke od ovih parfema koje si pokazala i odlični su“, „Jedino što me muči je što mi za ovo treba dosta para.“

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:37

Kristijan Golubović uzima parfeme sa police u tržnom centru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track