GRUDNI KOŠ MU BIO SMRSKAN, DIŠE UZ POMOĆ CEVČICA: Stanje glumca koji je doživeo BIZARNU NESREĆU je mnogo gore nego što se mislilo
Foto: David McGlynn / SplashNews.com / Splash / Profimedia

HEROJSKI SE BORI

GRUDNI KOŠ MU BIO SMRSKAN, DIŠE UZ POMOĆ CEVČICA: Stanje glumca koji je doživeo BIZARNU NESREĆU je mnogo gore nego što se mislilo

Pop kultura -

Slavni 51-godišnji američki glumac Džeremi Rener nalazi se u daleko težem stanju nego što se to ranije izveštavalo, nakon što ga je povredila grtalica dok je čistio sneg.

Rener je pomagao članu porodice, čiji se automobil pokvario i zaglavio u blizini njegove vile u Nevadi, a on mu je pomagao grtalicom od šest tona koja je zapela u snegu. Nakon toga je izašao da razgovara s njim kad je grtalica počela da se kotrlja. Rener je pokušao da se vrati u nju kako bi je zaustavio, ali u tom trenutku ga je pregazila. Pretrpeo je teške povrede grudnog koša, te je u kritičnom, ali stabilnom stanju nakon operacije.

Međutim, njegovi prijatelji sada navode da su njegove povrede mnogo gore nego što se o tome izveštavalo te da je "skoro iskrvario" i "skoro umro", dok je čekao hitnu pomoć.

"Mnogo je gore nego što to iko zna. Džeremi je svestan činjenice da je mogao da umre. Desna strana njegovog grudnog koša je bila smrskana, a gornji deo torza je kolabirao. Takođe je imao tešku ranu na glavi koja je krvarila, kao i povredu noge", rekao je izvor za Radar Online.

Holivudski glumac, poznat po ulozi superheroja u Marvelovim filmovima, svestan je razmera svojih povreda i pred njim je dug put do oporavka, a prijatelji kažu kako bi mogle da prođu i do dve godine pre nego što se vrati u formu.

"Džeremija je jako bolelo i teško je disao. Znao je da je u lošem stanju i da se možda neće izvući iz ovoga. Njegov grudni koš bio je toliko smrskan da je bilo potrebno rekostruisati ga operacijom. Do sada je imao dve operacije i verovatno će ih trebati još u narednim nedeljama zbog povrede na nozi. Lekari se trude da obave operacije u određenom vremenskom periodu kako bi dali vremena za pokretanje prirodnog procesa ozdravljenja tela, a to je slučaj i kod njega", objasnio je izvor.

Džeremi Rener
foto: Printscreen/Instagram

Njegova porodica, uključujući majku Sirli i sestru Kim, sve vreme su uz njega i nastoje da ga oraspolože dok se ne oporavi.

"Džeremi se dobro drži. Prilično je dopingovan i ima cevčice koje mu pomažu da diše, ali on je borac i odlučan je da prebrodi ovo", dodaje izvor.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

01:05

Malo ko zna da je baš ovaj glumac prvi poljubio Kalinu Kovačević!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track