SRPKA INFLUENSERKA NA METI ŽESTOKIH KRITIKA! Svi je prozivaju jer je obukla OVO! Autfitom zapalila mreže: Izgledaš SMEŠNO! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

kraljica stila ili ipak ne

SRPKA INFLUENSERKA NA METI ŽESTOKIH KRITIKA! Svi je prozivaju jer je obukla OVO! Autfitom zapalila mreže: Izgledaš SMEŠNO! (FOTO)

Pop kultura -

Ove godine zima je donela nove trendove koji su na velika vrata vratili stare hitove, ali i uvele neke bizarne stajlinge, koje retko ko može da razume.

Zima je savršeno vreme da zaokružite svoj stil, uputite ga udrugom smeru ako želite i spremite se za trendove koji će vladati naredne godine. Tako ni poznate dame ne propuštaju priliku da pokažu svoje modne kombinacije svuda gde se pojave.

U toku je Nedelja muške mode u Milanu, na kojoj prisustvuje i srpska modna blogerka i influenserka Tamara Kalinić. Ona je poznata domaćoj, ali i svetskoj javnosti po neverovatnim modnim kombinacijama, koje sve uvek ostave bez daha. Na revijama je nosila nekoliko šik autfita, a najviše pažnje privukla je Tamarina kombinacija za reviju JW Anderson.

Njen autfit je samo naizgled jednostavan, ali krije jedan neobični, otkačeni detalj. Tamara je izgledala ležerno i moderno u JW Anderson komadima, a njen neon džemper ima i našiven ofinger, okrenut naopačke. Zbog ovog detalja njeni obožavaoci našli su se u čudu i počeli su sa šalama na njen račun:

Tamara Kalinić
foto: Lucia Sabatelli/Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Da li si to izašla sa hemijskog", "Mogla je bar čiviluk da ostavi", "Ma ovo je neverovatno, nekada se nisu skidale etikete, a sada čiviluci", "Izgledaš smešno, potraži pomoć", bili su samo neki od komentara koji su se nizali na njen račun, nakon tog autfita.

Sa druge strane, modni poznavaoci, bili su oduševljeni njenim stilom i istakli su kako joj sve savršeno stoji, pa i čiviluk i da bez obzira na to šta obukla ona će uvek izgledati super.

Inače, ofingeri su bili sastavni deo JW Anderson kolekcije za proleće/leto 2023 koja je prikazana u septembru prošle godine, na Nedelji mode u Londonu. U pitanju je modna kuća koja voli da pomera granice specifičnom estetikom.

Na njihovim revijama, u odeću su često utkani ovi ne tako tipični detalji, poput rama bicikla, delova skejtborda i tastature, a u ovom slučaju i ofingeri.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track