SMISLIO KAKO DA JOJ BUDE BLIZU! Ovako se Anđelki približio najbolji drug njenog bivšeg muža! Nije mu dugo trebalo da je OSVOJI
Foto: Printscreen Instagram

komšije

SMISLIO KAKO DA JOJ BUDE BLIZU! Ovako se Anđelki približio najbolji drug njenog bivšeg muža! Nije mu dugo trebalo da je OSVOJI

Pop kultura -

Dečko Anđelke Prpić Marko Ž. kupio je stan na Vračaru u neposrednoj blizini zgrade u kojoj živi glumica. Kako saznajemo, on je ovu nekretninu pazario dok oni još nisu ušli u vezu, ali su se i te kako dobro poznavali jer je on bio najbolji drug i nesuđeni kum njenom bivšem suprugu Dariju Prpiću. Bio joj je blizu, a ubrzo ju je i osvojio.

Otkako se saznalo da je glumica s Markom u vezi i da čekaju bebu i spremaju venčanje, povelo se pitanje gde će njih dvoje živeti. Za sada su na odvojenim adresama, ali u komšiluku, a kada se beba rodi, mnogi pretpostavljaju da će se Marko useliti u njen stan jer je veći od njegovog.

Anđelka Prpić
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Paparaco Lov

- Marko je živeo i kod bivše devojke u stanu, te ne bi bilo čudno da se useli i kod Anđelke. Tamo im je i komotnije jer je njen stan prostran, imao oko 90 do 100 kvadrata i lepo ga je uredila. Čuo sam da se ona raspitivala u jednoj banci oko uslova za stambeni kredit, tako da možda postoji solucija i da kupe novu nekretninu - kaže naš izvor koji poznaje ovaj par.

Anđelka Prpić, Tihana Lazović, Branislav Trifunović
foto: Printscreen Instagram

Inače, kako su ranije pisali mediji, Anđelka se nakon razvoda devetogodišnjeg braka iselila iz kuće u kojoj je živela s bivšim suprugom Darijom, beogradskim ugostiteljem, i preselila se u stan u centru grada koji su zajedno kupili. Oni su planirali da ga izdaju, ali kada je došlo do toga da okončaju brak, rešili su da se glumica tamo useli. Ubrzo ga je prodala i kupila je nekretninu na Vračaru u kojoj od tada živi.

Anđelka Prpić
foto: Printskrin/Instagram

Anđelka uživa u drugom stanju, gostuje po televizijskim emisijama, ali o trudnoći i vezi s najboljim drugom bivšeg muža ne govori. Ona ga je uvela u svoje društvo, pa se na Instagramu pojavila fotografija iz provoda s prijateljima, među kojima je i glumac Branislav Trifunović, ali i voditeljka Marija Kilibarda. I glumica i njen partner su nasmejani na slici, što pokazuje da su srećni u svojoj ljubavi.

Kurir.rs/Lj. S.

Bonus video:

01:14

ANĐELKA PRPIĆ OTVORENO O POSETI PSIHOTERAPEUTU: Normalno je imati LOŠE dane, osećam se dobro posle razgovora (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track