HOĆE DA POMIRI ZAVAĐENU BRAĆU! Ubija je to što gleda između Vilijama i Harija: Gde postoji SMRT u porodici, tu je i BORBA! (VIDEO)
Foto: Profimedia

slama joj srce

HOĆE DA POMIRI ZAVAĐENU BRAĆU! Ubija je to što gleda između Vilijama i Harija: Gde postoji SMRT u porodici, tu je i BORBA! (VIDEO)

Pop kultura -

Džulija Semjuel, terapeutkinja i bliska prijateljica pokojne princeze Dajane, oglasila se na Instagramu gde je objavila video o porodičnim svađama, a mnogi su komentarisali da bi mogao da bude usmeren na prinčeve Vilijama i Harija ne bi li prekinuli dugogodišnje razmirice.

Majkl Džekson, princeza Dajana
foto: John Dickinson/Landmark Media / Newscom / Profimedia

Džulija Semjuel je psihoterapeutkinja specijalizovana za tugovanje, bila je bliska prijateljica pokojne princeze i kuma je Vilijamovom najstarijem sinu princu Džordžu.

Takođe je bila jedna od retkih osoba, uključujući Dajanine sestre i brata, koji su pozvani da prisustvuju otkrivanju spomenika bivše princeze od Velsa u vrtovima palate Kensington u julu 2021. godine.

statua, princeza Dajana, princ Hari, princ Vilijam
foto: Profimedia

Najprodavanija autorka često svakog ponedeljka na svojoj Instagram stranici objavljuje snimke sa savetima.

A prošle nedelje je zanimljivo da je odlučila da objavi video o "velikim svađama" unutar porodice, samo nekoliko sati pre nego što su objavljeni Harijevi memoari "Spare".

Harijeva autobiografija "Spare" uključuje tvrdnje da je Vilijam fizički napao Harija i da je kralj svoje interese stavio iznad svojih sinova.

U memoarima se takođe vidi kako Hari izražava svoju frustraciju što je "rezerva nasledniku", svoje probleme s mentalnim zdravljem, svoj usamljeni život pre susreta sa Megan i raspad njegovih porodičnih odnosa.

A u videu gospođa Semjuel kaže: "Razmišljala sam o porodicama i o tome kako svaka porodica ima svoju priču. Svi mi imamo priču o ljubavi i gubitku, radosti i boli i da unutar svake porodice koju najviše volimo, mi najviše mrzimo i činimo najveće greške i savršena porodica ne postoji."

Džulija Semjuel, princeza Dijana
foto: Instagram/juliasamuelmbe

Gospođa Semjuel takođe kaže da "nema omiljenog deteta" ni u jednoj porodici i "nema istine" i dodaje: "Često tamo gde postoji smrt u porodici - u središtu preloma i slomljenog srca u porodicama - kada gube osobu koju vole i bore se za ograničene resurse ljubavi kako ih doživljavaju u tom trenutku.

A to može uzrokovati velike svađe. Znam po sebe da niko od nas nije imun na te svađe. Imala sam mnogo svađa oko ovih problema na što nisam nimalo ponosna."

Džulija Semjuel, princeza Dijana
foto: Instagram/juliasamuelmbe

Srećom [ove borbe] su ostale privatne jer niko od nas ne želi da oni najgori delovi nas budu razotkriveni. Ali ono o čemu sam razmišljala je da kada se u porodici guraju i vuku, može da postoji ideja da postoji jedna prava priča ili jedna istina. A to zapravo nikada nije slučaj. Ne postoji heroj ili jedno omiljeno dete. Postoji više priča i višestruke istine."

Jedan pratitelj je komentarišući video jednostavno rekao: "Princ Hari..."

princ Hari, princ Vilijam, princ Čarls, Klosters
foto: TIM ROOKE / Shutterstock Editorial / Profimedia

Drugi je dodao: "Najbolja stvar koju ste ovde rekli. Pravovremeno i na mestu."

Otkako su memoari objavljeni prošle nedelje, tvrdi se da ni Vilijam ni kralj Čarls nisu bili u kontaktu sa Harijem.

Uprkos tvrdnjama u intervjuima za promociju knjige, Hari bi želeo da se pomiri sa kraljevskom porodicom, rekao je izvor za The Sun: "Nije bilo razgovora ili kontakta."

princ Hari, memoari, knjiga, Spare, Rezerva
foto: EPA Andy Rain

Zbog toga nije jasno hoće li Hari i Megan biti pozvani na kraljevo krunisanje, koje bi trebalo da se održi 6. maja.

U još jednom kontroverznom intervjuu Hari je rekao da ima dovoljno materijala za dve knjige, ali se suzdržao jer ne misli da bi mu otac i brat "ikad oprostili".

U intervjuu s Brajonijem Gordonom iz The Daily Telegrapha, Hari je rekao: "Mogle su to da budu dve knjige, da se tako izrazim."

princ Hari, intervju, Anderson Kuper
foto: Printscreen/Youtube/CBS

Hari je takođe otkrio i da se brine za bratovljevu decu princa džordža, princezu Šarlot i princa Louisa.

Dodao je: 'I iako smo Vilijam i ja razgovarali o tome jednom ili dvaput, i on mi je vrlo jasno dao do znanja da njegova deca nisu moja odgovornost, još uvek osećam odgovornost znajući da je od to troje dece, barem jedno završiće kao ja, rezervni. I to boli, to me brine."

princ Hari, intervju, Anderson Kuper
foto: Printscreen/Youtube/CBS

Kontroverzni memoari postali su najbrže prodavana publicistička knjiga ikad kada je njegova sveobuhvatna priča o kritici kraljevske porodice konačno objavljena ove nedelje.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track