SNIMILA SPOT U KUĆI U KOJOJ JE PREVARIO SA 14 ŽENA! Pevačica brutalno isprozivala bivšeg, pa BEZ BRUSA PLESALA u njegovom odelu
Foto: Profimedia

da li je ovo previše?

SNIMILA SPOT U KUĆI U KOJOJ JE PREVARIO SA 14 ŽENA! Pevačica brutalno isprozivala bivšeg, pa BEZ BRUSA PLESALA u njegovom odelu

Pop kultura -

Ne dešava se često da u vrhu trendinga u Srbiji bude neka strana pesma, a ovih dana to je slučaj sa čak dva hita. U pitanju su Šakirina numera "BZRP Music Sessions Vol. 53", koju je snimila s argentinskim producentom i di-džejem Bizarepom i u kojoj vrlo direktno peva o preljubi svog dugogodišnjeg partnera Đerara Pikea, i pesma "Cveće" Majli Sajrus.

Majli Sajrus
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Novi hit američke pevačice, Majli Sajrus, zaludeo je svet, a njeni obožavatelji nisu bili lenji, te su secirali spot do najsitnijih detalja i otkrili kako je video snimala u kući u kojoj ju je bivši suprug Lijamom Hemsvort prevario sa čak, kako se tvrdi, 14 ljubavnica.

Pesmu je posvetila bivšem suprugu, a kako bi dodatno začinila priču, objavila je na njegov rođendan, a prožela ju je i brojnim pikantnim detaljima iz njihove veze. Međutim, na društvenim mrežama pojavila se priča da je Majli spot snimala u njihovoj kući, za koju se vezuje priča da ju je suprug prevario sa navodno više od 14 žena.

Slučajnost ili ne?

Ovde se radi o glasini koja još uvek nije zvanično potvrđena od bivšeg para, ali je postala viralna na Tviteru nakon što ju je obavio vrlo praćen profil Pop Tingz. Objavu im je do sada pregledalo više od 4.6 miliona ljudi, a skupila je na desetine hiljdana lajkova i komentara.

Objavu je komentirala i glumica Džulija Foks sa svog službenog profila na Tviteru, a samo je kratko s čuđenjem napisala: "14?!"

Majli Sajrus se do sada nije oglašavala o glasinama koje kruže, a isto to je uradio i njen bivši suprug Hemsvort. Numera "Cveće" je pak do sada skupila više od 46 miliona pregleda na Jutjubu i plasirala se u sam vrh najslušaniji pesama na svetu, u brojnim državama.

Obukla je njegovo odelo?

Veliku pažnju privukla je i činjenica da je jedan od modnih komada koje je Majli nosila u spotu upravo bilo crno odelo. Fanovi su to povezali sa odelom koje je Liam nosio na premijeri "Osvetnika" (Avengers) 2019. godine. On je nju na toj premijeri par puta opomenuo da pazi kao se ponaša i neprijatno iznenadio javnost.

Majli se kao po običaju, glupirala ispred bliceva fotoaparata, a Lijam ju je prekorio i zahtevao da promeni svoje ponašanje. Ona ga je nakon toga sa osmehom pogledala i udaljila se kako bi nastavila da pozira sama.

Tekst pesme

Majli je napisala pesmu u kojoj jasno govori o nefunkcionalnom odnosu sa bivšim mužem, a mnogi tvrde da je bivšeg na ovaj način brutalno ispozivala, stavljajući mu do znanja da joj nije potreban da bi bila srećna.

- Bili smo dobri, bili smo zlatni, san koji se ne može prodati. Bili smo u pravu, dok nismo. Sagradili smo dom i gledali kako gori - glasi deo numere "Cveće".

Stihovi pevačice mogu se tumačiti na dva načina. Naime, ona se u pesmi osvrće na dom koji gori, a to je upravo njihova vila u Malibuu, koja je bila vredna više miliona dolara, koja izgorela je u požaru 2018. godine.

U daljim stihovima ona opisuje kako je došlo do braka, ali i zbog čega se urušio.

- Nisam te htela ostaviti, nisam htela lagati, počela sam plakati, ali onda sam se setila...Mogu sama sebi kupiti cveće, napisati svoje ime u pesku, razgovarati sama sa sobom satima, govoriti stvari koje ti ne razumeš - nastavljaju se stihovi.

Bili su jedan od najdugovečnijih parova

Podsetimo, glumac Lijam Hemsvort i pevačica Majli Sajrus upoznali su se i zaljubili 2009. godine za vreme snimanja Diznijevog filma "Poslednja pesma" (The Last Song) i do 2020. godine važili su za jedan od dugovječnijih slavnih parova.

Majli Sajrus
foto: Pritnscreen/Instagram/Profimedia

Nakon dve godine veze i nekoliko prekida, par se verio 2012. godine, a šest godina kasnije su se venčali. Iako je sve bilo u tajnosti, saznalo se da su sudbonosno 'da' rekli u gradu Franklinu u Tennesiju.

Sreća nije dugo potrajala. Već narednog leta, 2019., objavili su da se razilaze, samo mesec dana nakon što su zajedno proslavili desetu godišnjicu veze. Brak je trajao svega osam meseci, a kao razlog razvoda tvrdi se da je glumac varao poznatu pevačicu, ali i ona njega i to sa ženom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

06:56

Potresna ispovest pevačice! Varao je iza leđa sa ženom starijom 14 godina, a ona sve prenela RAZVOD JE MOMENTALNO USLEDIO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track