MONAH IZ TAJNE VINOVE LOZE PROŠETAO PO KNEZU! Hit paparaco glumca Aleksandra Đurice: NEPREPOZNATLJIV (FOTO)
Foto: Kurir

DOBRO SE MASKIRAO

MONAH IZ TAJNE VINOVE LOZE PROŠETAO PO KNEZU! Hit paparaco glumca Aleksandra Đurice: NEPREPOZNATLJIV (FOTO)

Pop kultura -

Aleksandar Đurica iskoristio je sunčan januarski dan da prošeta centrom naše prestonice.

Glumca je naš paparaco uslikao u Knez Mihailovoj ulici u opuštenom sportskom izdanju s kačketom na glavi. Tako maskiran, pomalo je razgledao izloge, a posebno ga je zanimao onaj u kom su izloženi parfemi. Očigledno je tražio poklon za svoju suprugu Jelenu Ćuruviju, s kojom je pre nešto više od godinu dana dobio drugo dete.

Aleksandar Đurica
foto: Kurir

Podsetimo, glumac je ostvario mnoštvo uloga u različitim serijama i pozorišnim predstavama, a posebno je poznat po tome što je sklon transformacijama, kao na primer u ulozi monaha u seriji "Tajna vinove loze".

Aleksandar Đurica
foto: Rts Printscreen

Đurica je u jednom od intervjua izjavio da ga reditelji nisu ukalupili, što mu predstavlja veliko zadovoljstvo, a da je on u glumačkoj kondiciji.

1 / 7 Foto: Kurir

- To je dokaz kreativnosti koju želim da postignem. Različitost ne po svaku cenu, već ono šta mi nudi uloga u seriji ili filmu. Treba prvo odgovoriti tom zadatku, ispuniti taj cilj, koji je, moram da podsetim, u pozorištu kolektivan. Svi radimo za jednu istu stvar, da predstava bude dobra, i u tom smislu se tako ponašam. Ako nešto izađe iz toga što je kreativno i drugačije, onda je to pun pogodak - istakao je Đurica.

Kurir.rs/A. Panić

Bonus video:

01:33:18

SCENIRANJE 18.12.2022. RADMILA ZIVKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track