PIO JE TEKILU I SA MNOM ZAVRŠIO U GRMLJU! Britanska manekenka o razuzdanoj noći s Harijem: Priznala da je uživala u dobrom provodu
Foto: Netflix / Ferrari / Profimedia

ko ne bi hteo da se napije sa princom!

PIO JE TEKILU I SA MNOM ZAVRŠIO U GRMLJU! Britanska manekenka o razuzdanoj noći s Harijem: Priznala da je uživala u dobrom provodu

Pop kultura -

Britanska manekenka Nikola Meklin (41) otkrila je da je 2015. godine bila na zabavi na kojoj se zabavljala sa princom Harijem (38).

Manekenka i princ upoznali su se na rođendanskoj žurci ragbiste Džejmsa Haskela u Las Vegasu. Nikol je rekla da je zbog alkohola pala u žbunje, a princ joj je pomogao.

- Moj muž nije smeo da me vidi takvu. Onda mi je Hari pružio ruku i pomogao mi da ustanem. Rekla sam mu da ne kaže Tomu, na kraju smo umrli od smeha - rekla je Nikol, koja je na proslavu došla sa suprugom, bivšim fudbalerom Tomom Vilijamsom.

Ispričala je i kako se iznenadila što je tada u kući bilo mnogo obezbeđenja, a sve joj je postalo jasnije kada je videla mladog princa.

Princ Hari
foto: Youtube Printscreen

- Nije obraćao pažnju na to šta pije. Bio je sa grupom i opijao se. Stvarno mi se dopalo. Upoznala sam ga pre nego što je upoznao Megan. Ne znam da li je sada drugačiji, ali bio je zaista dobar dečko - rekla je ona i dodala:

- Popili smo toliko tekile da nam je ponestalo. Onda su Hari i Tom pokušali da kupe još tekile. Obezbeđenje nas nije puštalo da izađemo, a on je bio spreman da ode do prodavnice. Tekila je definitivno Harijevo piće.

- Nije mi to bio najbolji trenutak, ali ko ne želi da se napije sa princom Harijem? - zaključila je manekenka.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track