5 GODINA NIJE NASTUPALA, A SAD UZIMA 24 MILIONA DOLARA ZA 1 KONCERT: Bijonse peva na otvaranju LUKS hotela od 43 sprata!
Foto: Printskrin/Instagram

NEVEROVATNO

5 GODINA NIJE NASTUPALA, A SAD UZIMA 24 MILIONA DOLARA ZA 1 KONCERT: Bijonse peva na otvaranju LUKS hotela od 43 sprata!

Pop kultura -

Pop zvezda Bijonse (41) nije imala koncert od turneje „On the Run II” 2018. godine, a sada je pristala da nastupi u Dubaiju za vrtoglavih 24 miliona dolara.

Zajedno sa Bijonse, na otvaranju hotela Atlantis Rojal nastupiće DJ trio Swedish House Mafia, koji se nalazi na vrhu top lista kao što su "Don't You Worry Child", "Save the World".

Bijonse
foto: Profimedia

Koncert bi trebalo da bude ovog vikenda, samo za osobe sa VIP ulaznicama, a u okviru ove manifestacije najavili su i vatromet. Inače, Atlantis Rojal se sastoji od 43 sprata, sadrži 231 luksuzni apartman, 693 hotelske sobe i 102 apartmana, od kojih svi imaju pogled na Arapsko more i Palmovo ostrvo.

Hotel ima nekoliko bazena, uključujući 44 privatna bazena. Mnogi nestrpljivo čekaju turneju ove poznate američke pevačice koja vrlo retko nastupa. Bez obzira na to, mnogi su spremni da urade sve i potroše bilo šta da bi je videli.

Bijonse, Dzej Zi
foto: Profimedia

Bijonse je osvojila devet nominacija za najviše muzičke nagrade. Sa novim nominacijama, ona ima ukupno 88 nominacija u karijeri, povezujući je sa suprugom, reperom i tekstopiscem Džej Zijem (53), kao najnominovanijim izvođačem u istoriji Gremija. Njen album "Renaissance" se takmiči za album godine. Ceremonija dodele Gremi biće održana 5. februara u Los Anđelesu.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

04:18

SRPSKA BIJONSE RAZVALJUJE DŽAK! Utegnuta u nikad uže helanke, pokazala KAKO UDARA DIREKT I KROŠE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track