NISAM MOGAO NI DA ZAMISLIM DA JE GRLIM! Princ Hari otkrio POTRESNE detalje sa dvora: Dajana je probala, ali završilo se LOŠE!
Foto: Printscreen/Youtube/CBS

nove priče

NISAM MOGAO NI DA ZAMISLIM DA JE GRLIM! Princ Hari otkrio POTRESNE detalje sa dvora: Dajana je probala, ali završilo se LOŠE!

Pop kultura -

Princ Hari (38) je u svojim je memoarima "Spare" naveo kako nikada nije mogao da zagrli baku, kraljicu Elizabetu II.

Jedan korisnik TikToka je podelio je odlomak u kom vojvoda od Saseksa priča o tome kako je gledao svoju baku dok je uživala na koncertu povodom zlatnog jubileja 2002. godine.

- Dok sam je gledao kako pleše i njiše se u ritmu, hteo sam da je zagrlim. Ali naravno da nisam. Ne dolazi u obzir. Nikada to nisam uradio i nisam mogao da zamislim bilo koju okolnost pod kojom takav čin ne bi bio sankcionisan - ispričao je Hari, a prenosi 24sata.hr.

Princeza Dajana, Princ Hari
foto: Profimedia

Opisao je i trenutak kada je njegova majka, princeza Dajana, pokušala da zagrli britansku kraljicu.

- Bio je to zapravo više skok nego zagrljaj, ako je verovati očevicima. Baka je skrenula kako bi izbegla kontakt, a cela je stvar završila vrlo nespretno, čak loše - naveo je.

Zapitao se da li je kraljica ikada zagrlila svog sina, sada kralja Čarlsa III.

Kraljica Elizabeta, Princeza Dajana
foto: Profimedia

- Pitao sam se da li je tata ikada pokušao da je zagrli. Verovatno ne - rekao je pa dodao kako je kraljica ponudila sinu "čvrsti stisak ruke" nakon što se vratila kući s višemesečne kraljevske turneje.

princ Čarls, princeza Dajana, kraljica Elizabeta
foto: Photonews Scotland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prema Ginisovoj knjizi rekorda, "Spare" je postala najprodavanija publicistička knjiga svih vremena. Memoari koji sadrže zapanjujuća otkrića o britanskoj kraljevskoj porodici prodati su u 1,43 miliona primeraka prvog dana u prodaji, čime je postavljen novi rekord.

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track