ISPROZIVALA BIVŠEG I NJEGOVU LJUBAVNICU U PESMI, SAD IM LJUBAV PUCA?! Šakira izabrala odličan način za OBRAČUN sa Pikeom i Klarom!
Foto: Instagram/bizarrapand shakira

i sve zbog marmelade

ISPROZIVALA BIVŠEG I NJEGOVU LJUBAVNICU U PESMI, SAD IM LJUBAV PUCA?! Šakira izabrala odličan način za OBRAČUN sa Pikeom i Klarom!

Pop kultura -

Šakira je izabrala orginalan način za osvetu sa bivšim partnerom Pikeom i njegovom devojkom Klarom - objavila je pesmu prošle nedelje. Brojni obožavaoci zanosne Kolumbijke smatraju da je nije mogla da odabere bolji način za obračun.

Šakira
foto: Instagram/bizarrapand shakira

Ona je prošle nedelje sa producentom BZRP objavila pesmu "Music Sessions #53" koja je uzdrmala svet. Spominjala je bivšeg partnera, penzionisanog fudbalera Đerarda Pikeaa (35) i njegovu devojku Klaru Čiju Marti (23), sa kojom je prevario Šakiru.

Pesma je stigla vrh mnogih muzičkih lista, a zbog načina na koji je saznala za prevaru, postala je i viralni hit. Za sve je "kriva" tegla marmelade od jagoda, koju nisu voleli da jedu ni njena deca ni Pike već samo Šakira, a kada se vratila s puta, pevačica je primetila da je neko pojeo.

Na društvenim mrežama može da se pročita kako je ova pesma odgovorna za trzavice u vezi Pikea i Klare jer je unela nemir u njihovu vezu i pritisak s kojim se teško nose.

- Nema šanse da opstanu. Ta veza je osuđena na propast. Svi su čuli i znaju šta su napravili Šakiri, to će ih proganjati večno i pitanje je vremena kad će priznati da je gotovo - piše se po društvenim mrežama.

Ipak, ako je suditi prema rečima novinarke Lorene Vaskez, koja prati sve što se događa oko Šakire pa je nazivaju i "šakirologinjom", Pike i Klara su bezbrižni i ne muče ih priče da su u krizi koje kruže proteklih dana. Ističe da su bili na utakmici zajedno i pokazali da su srećni.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Printscreen/Tviter

- Ljubili su se, grlili, mazili se u javnosti i tako pokazali da njegova veza jača iz dana u dan - kaže Vaskez, piše španska Marca. Novinarka nije zauzela Šakirinu stranu, ali tvrdi da razume zašto je objavila pesmu sa stihovima upućenima Pikeu i Klari:

- Tražiti od Šakire da poštuje osobu sa kojom je Pike prevario je komplikovano.

Glavni akteri ove priče se, izgleda, dobro drže i bez obzira što se "blate" u spomenutoj pesmi, oni su vrlo smireni i uživaju u romansi, kao da se ništa nije dogodilo.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

02:01

GLUMAC NA SNIMANJU POKUŠAO DA JE SKINE, BRANILA SE DO KRVI! Emotivna ispovest Radmile Živković o sećanju koje se NE ZABORAVLJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track