SVEKRVA GA ODBACILA, PA BACIO OKO NA SNAJU: Princeza Dajana odbila TOMA KRUZA zbog onoga što ga NAJVIŠE BOLI! Ovo mu je ZAMERILA
Foto: Profimedia

NIJE MOGLA DA PREĐE PREKO TOGA

SVEKRVA GA ODBACILA, PA BACIO OKO NA SNAJU: Princeza Dajana odbila TOMA KRUZA zbog onoga što ga NAJVIŠE BOLI! Ovo mu je ZAMERILA

Pop kultura -

Tom Kruz se nabacivao princezi Dajani, a decenijama kasnije nije skidao oči ni s Kejt Midlton.

Više od dve decenije prošlo je od smrti princeze Dajane, žene koju je voleo ceo svet, a njen život i smrt ne prestaju da intrigiraju javnost.

Posebnu pažnju oduvek je privlačio njen ljubavni život i brak s Čarlsom, koji je bio sve samo ne idealan. Iako se verovalo da je Čarls jedini bio neveran u njihovom braku, istina je da je voljena princeza utehu tražila i kod brojnih muškaraca.

Princeza Dajana
foto: Profimedia

Tako su se na listi njenih ljubavnika našli vojnik Džejms Hjuit, za kog se dugo verovalo da je Harijev pravi otac, policajac Beri Manaki, koji je radio u obezbeđenju kraljevske porodice, Džejms Gilbi, njen prijatelj iz detinjstva, Oliver Hoare, poznati trgovac umetninama, hirurg Hasnat Kan i mnogi drugi.

U Dajanu su bili zaljubljeni i mnogi moćni i popularni muškarci, ali ona im nikada nije dala priliku, koliko god bili zgodni, slavni i neodoljivi drugim ženama. I tu dolazimo do poznatog imena koje je danas vrlo blisko kraljevskoj porodici, a posebno pokojnoj kraljici Elizabeti. To je niko drugi nego Tom Kruz.

Tom Kruz
foto: Profimedia

Naime, jednom prilikom je njen nekadašnji kuvar Daren Mekgradej otkrio kako je Dajana svoje sinove, prinčeve Harija i Vilijama, odvela u studio u Londonu na snimanje filma "Nemoguća misija". Iako je, tvrdi on, isprva bila uzbuđena zbog mogućnosti susreta s holivudskom legendom, sve se završilo tako što se razočarala kad ga je napokon srela.

"Ušla je unutra, pokupila neko voće i izašla bez reči. Rekla mi je: ‘Precrtala sam još jednog s liste Darene. On je prenizak’", ispričao je kuvar.

Čini se da je Dajani razlika u visini od osam centimetara između njih dvoje (Tom Kruz je visok 170 centimetara, dok je Dajana bila visoka 178 centimetara) bila previše, iako ranije nije skrivala simpatije prema njemu.

Princeza Dajana, Kejt Midlton
foto: Profimedia

Toma Kruza i njegovu bivšu suprugu, Nikol Kidman, Dajana je upoznala još 1992. na londonskoj premijeri filma "Far and Away", a u njenoj biografiji "Dajana: Intimni portret" kraljevska biografkinja navodi da je princeza glumca smatrala "vrlo dopadljivim".

Međutim, njegova tadašnja supruga Nikol nije bila srećna zbog toga i navodno je kasnije uporno odbijala sve uloge povezane s Dajanom, a naljutila se i na svoju prijateljicu Naomi Vots kad je pristala da glumi Dajanu. Ipak je s Tomom u septembru 1997. bila na Dajaninoj sahrani, ali nagađa se da je to više bila njegova želja nego njena.

Nikol Kidman, Tom Kruz
foto: Profimedia

Interesantno je i da je Tom nakon Dajane bacio oko i na njenu snaju, sadašnju princezu od Velsa, Kejt Midlton. Dogodilo se to u julu prošle godine kad se Kejt pojavila na Vimbldonu u zanosnoj žutoj haljini koja je privukla pažnju svima, uključujući Toma.

59-godišnji Kruz tad je snimljen kako se naginje napred sa svog sedišta u kraljevskoj loži koje je bilo iza Kejt Midlton kako bi imao bolji pogled na vojvotkinju.

Kejt Midlton, Tom Kruz
foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Podsetimo, Tom i Kejt u maju su takođe privukli pažnju kada joj je on pomogao da se popne uz stepenice na londonskoj premijeri filma "Top Gun: Maverick" dok je njen suprug, princ Vilijam, hodao pored, naizgled popravljajući sako i kravatu.

Naime, dok je dobro raspoložena Kejt razgovarala s Tomom, koji je nosio smoking, princ je bio u drugom planu. Kruz je bio i džentlmen i uhvatio je vojvotkinju od Kembridža za ruku i pomogao joj da hoda u pripijenoj haljini po stepenicama.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track