BUBAŠVABE SU MI JEDINI PRIJATELJI NOĆU! Endrju Tejt se oglasio iz zatvora i progovorio o životu iza rešetaka: Neće me SLOMITI!
Foto: Printscreen Instagram

POSLAO JE MEJL

BUBAŠVABE SU MI JEDINI PRIJATELJI NOĆU! Endrju Tejt se oglasio iz zatvora i progovorio o životu iza rešetaka: Neće me SLOMITI!

Pop kultura -

Influenser Endrju Tejt (36) govorio je o lošim uslovima u rumunskom zatvoru na jutjub kanalu Fesify. Svojim fanovima je poslao mejl sa naslovom 'Moj prvi mejl iz zatvora'.

Rekao im je da će im davati "svakodnevne lekcije" iz "nepravednog zatvora" i napisao da "sistem pokušava da ga slomi".

Endrju Tejt
foto: Printscreen

Endrju tvrdi da je smešten u ćeliju bez svetla i da je bila puna bubašvaba i stenica koje su mu bile „jedini prijatelji noću“. Pored toga, napisao je da poštuje čuvare.

- Moji zatvorski čuvari samo rade svoj posao, imaju porodice koje treba da prehrane. U teškim vremenima ne zaboravite svoje ponašanje - rekao je Tejt i objasnio kako čuvari znaju da je nevin:

- Moje apsolutno poštovanje prema svima oko mene je moj čin apsolutnog bunta. Ne mogu me slomiti.

Endrju Tejt
foto: Printscreen Instagram

Endrju i njegov brat Tristan (34) ostaće u pritvoru do 27. februara nakon što im je rumunski sud produžio policijski pritvor, piše Bi-Bi-Si. Braća su pod istragom zbog navoda o seksualnom zlostavljanju i eksploataciji, a sudija je presudio da će biti zadržani u zatvoru narednih 30 dana dok policija razradi njihov slučaj.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

03:21

ŠOK! EKSPLOZIV U ZIDU, PIŠTOLJ U SOBI, LEGIJA IZA 6 BRAVA! Najinteligentniji srpski kriminalac otkrio TAJNI PLAN BEKSTVA IZ CZ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track