RAT ŠAKIRE I PIKEA JE PREDSTAVA ZA JAVNOST?! Zbog OVOG DETALJA svi misle da se FOLIRAJU, a evo šta ih je ODALO! (FOTO)
Foto: Profimedia

NIJE SVE TAKO CRNO

RAT ŠAKIRE I PIKEA JE PREDSTAVA ZA JAVNOST?! Zbog OVOG DETALJA svi misle da se FOLIRAJU, a evo šta ih je ODALO! (FOTO)

Pop kultura -

Šakira i Žerar Pike već mesecima pune medijske stupce, a sada su se mnogi zapitali nad jednom stvari, a u pitanju je njihovo praćenje na Instagramu.

Poslednjih dana ne prestaje da se piše o krahu odnosa pevačice Šakire i fudbalera Žerara Pikea.

Iako se raskid dogodio prošle godine, prašina se i dalje nije slegnula, pogotovo nakon što je nedavno kolumbijska pevačica objavila pesmu kojom je javno prozvala svog bivšeg zbog prevare s tada 22-godišnjom studentkinjom Klarom Čijom Marti nakon 11 godina veze.

Šakira
foto: AP

Osim što je u pesmi jasno istakla da mu se ne vraća ni da je moli na kolenima, suptilno je spomenula i njegovu novu devojku. U reč "jasno" (claramente), Šakira je ugradila upravo njeno ime, a i on je sam u jednom stihu spomenut u pesmi - "Perdon, que te sal-pique". "Korak je između ljubavi i mržnje. Bejbi, želim ti sve najbolje s mojom zamenom, ne znam šta ti se dogodio, ali zamenio si Ferari za Tvingo, zamenio si Roleks za Kasio", glasi nastavak pesme.

Šakira
foto: Printscreen

A onda su krenule provokacije i s Pikeove strane. Naime, na pesmu je prvo odgovorio u svojoj emisiji "The Kings League", gde je rekao kako ima ugovor s Casiom, a onda je na posao stigao u belom Tvingu, čime je odlučio da pokaže kako ga njene reči ne pogađaju.

Šakira
foto: Printscreen

Ipak, mnoge čudi činjenica što se bivši par i dalje prati na Instagramu. U današnjem svetu društvenih mreža, svi znaju da prvi "korak" nakon raskida kreće uz brisanje s društvenih mreža, ali u slučaju bivšeg savršenog para, čini se nije tako. U javnosti se prilično podbadaju, Pike nije skrivao šta misli o Šakirinoj novoj pesmi, a ni ona nije štedela na rečima, zbog čega je svako pomislio da su u nikad gorim odnosima, kao i da sigurno ne razgovaraju. Ipak, fotografije u nastavku govore drugačije.

Uz to, sada su u javnost dospele nove fotografije bivšeg para koji, ako stavimo sve po strani - i dalje su roditelji dvojice sinova.

Šakira, Žerar Pike
foto: RaúL Terrel / Zuma Press / Profimedia

Tako se u Šakirinoj kući održala proslava desetog rođendana njihovog starijeg sina Milana, a pozvan je bio i fudbaler, koji je u njenu, a nekada njihovu, kuću ušao kroz kuću svojih roditelja, koji su ujedno i komšije, te dele zajednički prostor.

Kasnije se fudbaler odvezao u svom automobilu s jednim od sinova na suvozačkom mestu, a nije skidao osmeh s lica. Iako neki kažu da mu je Šakira novom pesmom uništila život i novu vezu, izgleda da nije sve tako crno kako na izgleda.

Šakira
foto: RaúL Terrel / Zuma Press / Profimedia

Inače, kako pišu španski mediji, Šakira je otkrila da joj je dragi neveran zahvaljujući tegli s džemom. Naime, nakon jednog od svojih poslovnih putovanja, Šakira je došla kući i htela da se zasladi džemom koji obožava, za razliku od njenog bivšeg, koji ga ne voli. Međutim, pevačica je otvorila frižider i shvatila da je neko konzumirao dok je nije bilo.

Tada joj je bilo jasno da u njihovu kuću dolazi neko drugi. U jednom intervjuu, novinar je kasnije pitao Šakiru šta je njen lik tražio kada je otvorio frižider, a ona je odgovorila: "Istinu".

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track