HTEO DA TUČE DEČAKA (16), ALI SE GADNO POKAJAO: Klinac ga za pola minuta sastavio sa zemljom, i to više puta! (VIDEO)
Foto: Twitter Printscreen

NEVEROVATAN SNIMAK

HTEO DA TUČE DEČAKA (16), ALI SE GADNO POKAJAO: Klinac ga za pola minuta sastavio sa zemljom, i to više puta! (VIDEO)

Ludi svet -

Šokantan snimak kruži internetom. Muškarac nepoznatog identiteta pokušava da započne fizički sukob sa maloletnikom, ali se situacija ubrzo razvija veoma loše po njega.

Iako mu se činilo da u toj borbi ima prednost, nije znao da je Aleks Vilijams (16) nekadašnji džijudžicu svetski šampion i da će ga veoma brzo poslati na tlo. Dva puta.

Video je na društvenim mrežama podelio Aleks Enlund koji je i sam veliki majstor borilačkih sportova, a uz snimak ove kratke ''tuče'' dao je i snažnu poruku.

Pogledajte kako je to izgledalo:

''Odrastao čovek pokušava da napadne dečaka od 16 godina, ali ne zna da je to višestruki prvak sveta u BJJ. Aleks pokazuje smirenost, suzdržanost i hrabrost u ovoj situaciji. Upišite decu u školu borilačkih sportova jer su male šanse da postanu nasilnici zbog stvari koje tamo nauče'', napisao je Enlund.

I stvarno, mladi Vilijams pokazao je neverovatnu zrelost. On nije primenjivao silu više nego što je neophodno, a na snimku se jasno vidi da i nakon dva neverovatna rušenja napadač insistira na nastavku sukoba.

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track