LJUTE SUPARNICE SE SRELE PRVI PUT POSLE TAKMIČENJA ZA PESMU EVROVIZIJE! Konstrakta i Sara Jo oči u oči na crvenom tepihu
Foto: Printscreen/Prva TV

mac gala događaj

LJUTE SUPARNICE SE SRELE PRVI PUT POSLE TAKMIČENJA ZA PESMU EVROVIZIJE! Konstrakta i Sara Jo oči u oči na crvenom tepihu

Pop kultura -

Dodela muzičkih nagrada MAC (Music Awards Ceremony) se održava 25. i 26. januara u Štark Areni.

Brojne poznate ličnosti su se pojavile na crvenom tepihu i upriličile ovaj estradno-pop-kulturni događaj.

Voditeljski duo koji će voditi ceremoniju su Jelena Gavrilović i Tonci Huljić, dok sa poznatima razgovaraju Boško Jakovljević i Una Senić. Inače, sav prihod od SMS glasova biče preusmeren na UNICEF-u za program "Unapređenje mentalnog zdravlja dece i mladih".

MAC
foto: Damir Dervišagić

Konstrakta i Sara Jo su se srele prvi put posle nastupa na nacionalnom takmičenju za Pesmu Evrovizije, a sudeći po širokim osmesima sve je u najboljem redu između umetnica.

MAC
foto: Kurir

Konstrakta je za svoj autfit vrhovne svestenice bila inspirisana Holandijom pa je tamo i izabrala ovu kombinacij, a naglasila je i da pije antibiotik i dalje ali je to ne sputava da da sve od sebe jer ona nastupa večeras sa Zemljom gruva u Štark Areni.

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

Na pitanje da li ima favorita na predstojećem nacionalnom takmičenju za Evroviziju, Konstrakta se nasmejala i odgovorila u svom stilu.

00:30

Izjava Konstrakte na MAC manifestaciji

- Ne mogu da kažem, koliko znam pesme i dalje nisu objavljene, tako da ja ne znam znam tih nekih par izbovođa... Ali kad izađu pesme i budu objavljene, imaćemo neku sliku, ali kad tek budemo videli nastupe, onda možemo da donesemo neki sud jer dosta zavisi od nastupa... - rekla je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:56

KONSTRAKTA OTKRILA SVOG FAVORITA ZA PESMU EVROVIZIJE: Napravo je vrhunsku stvar! Za 19. januar najavila SPEKTAKULARAN nastup

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track