JELENA RASPAMETILA PUBLIKU PROVOKATIVNOM HALJINOM! Smeli šlic otkrio izvajane noge naše glumice, a jedan detalj je POSEBAN! FOTO
Foto: Stefan Stojanović

odvažna

JELENA RASPAMETILA PUBLIKU PROVOKATIVNOM HALJINOM! Smeli šlic otkrio izvajane noge naše glumice, a jedan detalj je POSEBAN! FOTO

Pop kultura -

Glumica Jelena Gavrilović je jedna od voditeljki na manifestaciji MAC (Music Awards Ceremony) koja je okupila regionalne muzičare.

Brojne poznate ličnosti su se pojavile na crvenom tepihu i upriličile ovaj estradno-pop-kulturni događaj i dodelu nagrada.

MAC
foto: Stefan Stojanović

Voditeljski duo koji vodi ceremoniju osim Jelene Gavrilović je i čuveni kantautor Tonči Huljić, dok sa poznatima na crvenom tepihu razgovaraju Boško Jakovljević i Una Senić.

Inače, sav prihod od SMS glasova biče preusmeren na UNICEF-u za program "Unapređenje mentalnog zdravlja dece i mladih.

MAC
foto: Stefan Stojanović

Jelena je svojom haljino oduševila prisutne jer osim smelog šlica sa strane, centralni deo haljine je zmija koja se senzualno obavija oko glumičinog tela i vrata da bi glava zmije završila tik iznad Jeleninog dekoltea, a sudeći po sjaju, verovvatno su u pitanju cirkoni.

MAC
foto: Stefan Stojanović

Mora se priznati da je Jelena u ovoj haljini izgleda svetski i da ovakva toaleta ne bi postidela ni voditeljke svetskih dodela nagrada (Oskari, Emiji, Gremiji, SAG...).

1 / 5 Foto: Stefan Stojanović

Da podsetimo, ajveća muzička manifestacija MAC, koja se održava u Štark areni, okupila je najpopularnije izvođače iz regiona. Ceremonija dodela muzičkih nagrada počela je večeras i trajaće dva dana (25. i 26. januar) i to u organizaciji izdavačke kuće Sky music.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:10

Bora čorba je dobio specijalnu nagradu za kantautora godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track