PIKE PREVARIO LJUBAVNICU?! Svet ne prestaje da bruji o NOVOJ AFERI: Nakon Šakire i Klare, sad je red na njegovu lepu ADVOKATICU!
Foto: Printscreen

Da li je moguće?

PIKE PREVARIO LJUBAVNICU?! Svet ne prestaje da bruji o NOVOJ AFERI: Nakon Šakire i Klare, sad je red na njegovu lepu ADVOKATICU!

Pop kultura -

Bivši fudbaler Žerar Pike (35) ovih dana je u centru pažnje zbog pesme koju je objavila njegova bivša partnerka Šakira (45). Par je prekinuo dugogodišnju vezu zbog njegove prevare, a sada je fudbaler navodno prevario svoju sadašnju devojku Klaru Čia Martu.

Pike, Đerar Pike, fudbal, Barselona, Španija
foto: EPA Alejandro Garcia

Kako prenose španski mediji, Pike je prevario Klaru sa advokaticom Džulijom Puig (25). Španski novinar Žordi Martin sve je otkrio na svom Instagramu, a fudbaleru se obratio i na Tviteru. Žordi je podelio Džulijinu fotografiju i napisao:

- Poznaješ li je, Pike? Onda se nemoj čuditi što je Šakira bacila ceo svet na tebe.

Ubrzo su svi španski mediji počeli da pričaju o njegovoj navodnoj novoj prevari. Nakon Žordijeve objave, Džulija je svoj Instagram prebacila na privatni.

Advokatica je radila za Pikea tokom njegovog raskida sa kolumbijskom pevačicom, a fudbalerov saigrač u Barseloni, Riki Puig, njen je rođak. Zapisano je i da Klara izbegava Žerarda zbog pesme u kojoj se pominje, a nedeljama nisu viđeni zajedno.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

ŠAKIRA POSTAVILA VEŠTICU NA TERASI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track