ANĐELINA DŽOLI DOBILA DOKUMENTA IZ ISTRAGE FBI-a PROTIV BREDA PITA? Hoće da UNIŠTI BIVŠEG po svaku cenu! Ovo mu ne oprašta!
Foto: New Regency Pictures / Entertainment Pictures / Profimedia

NE ZAUSTAVLJA SE

ANĐELINA DŽOLI DOBILA DOKUMENTA IZ ISTRAGE FBI-a PROTIV BREDA PITA? Hoće da UNIŠTI BIVŠEG po svaku cenu! Ovo mu ne oprašta!

Pop kultura -

Anđelina Džoli navodno je dobila hrpu dokumenata od FBI-a iz istrage o navodnom incidentu u avionu između nje i Breda Pita. Holivudska glumica tražila je izveštaj kako bi dobila "pravnu zaštitu" od svog bivšeg supruga, preneo je Daily Mail.

Anđelina Džoli, Šajlo Džoli-Pit
foto: Profimedia

Prema pisanju britanskog tabloida, izveštaj o svađi, zbog koje se navodno dogodio jedan od najpoznatijih holivudskih razvoda, broji više od 100 stranica. Džoli ga je dobila nakon sudskog postupka početkom ovog meseca. Očekuje se da će krajem januara dobiti i ostatak dokumenata.

Bivši supružnici još nisu uspeli da se dogovore oko starateljstva nad svojih šestoro dece. Uprkos činjenici da dvoje najstarijih, Medoks i Paks, više nisu maloletni, svađaju se ko će odgajati Zaharu (17), Šajlo (16) i Vivijen i Noksa (14).

Bred Pit
foto: Profimedia

Podsetimo, Anđelina Džoli podnela je protivtužbu protiv Breda Pita, u kojoj je iznela ozbiljne optužbe na račun svog bivšeg supruga. Detaljno je opisala događaj koji navodi kao zlostavljanje u privatnom avionu 2016. godine. Pitov portparol rekao je za CNN da su optužbe "potpuno neistinite i da Anđelina lažima želi da okrene decu i javnost protiv oca".

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:52

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track