BIVŠI S*KS SIMBOL IZAZVAO ZGRAŽAVANJE: Navukao se na PLASTIČNE OPERACIJE, a zbog OVOGA je morao da ide na REMONT! (FOTO)
Foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

SNIMLJEN U JAVNOSTI

BIVŠI S*KS SIMBOL IZAZVAO ZGRAŽAVANJE: Navukao se na PLASTIČNE OPERACIJE, a zbog OVOGA je morao da ide na REMONT! (FOTO)

Pop kultura -

Holivudski glumac Miki Rurk snimljen je na Beverli Hilsu i to nakon što se neko vreme nije pojavljivao u javnosti, ali retki su uspeli da ga prepoznaju na prvi pogled.

70-godišnji Miki pokazao je pritom svoje nove svetle pramenove na kosi, ali i potpuno izobličeno lice, na kom su trag ostavile brojne estetske operacije. Snimljen je kako napušta jedan od tamošnjih hotela sa svojim prijateljem i pevačem Krisom Kristofersonom.

Legendarni glumac poslednjih godina privlači veliku pažnju svojim otužnim izgledom i licem koje je ostalo unakaženo nakon brojnih estetskih zahvata, kojima se podvgrnuo iz nekoliko razloga.

Miki Rurk
foto: Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nekad zgodnog glumca brojne obožavateljke i danas pamte po erotskoj drami "Devet i po nedelja", u kojoj je zaigrao s jednako atraktivnom koleginicom Kim Bejsinger i odradio nekoliko seksi scena, a početkom 90-ih glumio je akcijskim hitovima "Harley Davidson i Marlboro Man" s holivudskim facama Donom Džonsonom i Tomom Sajzemorom.

Međutim, 1991. godine iznenada je odlučio da se profesionalno bavi boksom, koji je amaterski trenirao kao tinejdžer. Tada 39-godišnji Rurk objasnio je da nema poštovanja prema sebi kao glumcu i da ima osećaj kao da samog sebe uništava. Tokom bokserske karijere doživeo je mnoge povrede, među kojima su slomljeni nos, slomljeni nožni prsti i rebra, razdvojen jezik i jako utučeni obrazi. Osim toga je izgubio i kratkotrajno pamćenje.

Miki Rurk
foto: Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Hteo sam da dam sebi priliku, da testiram sebe fizički dok još imam vremena", osvrnuo se Miki na svoju boksersku karijeru. Zbog svih povreda lica morao je na plastične operacije u kojima su mu radili rekonstrukciju, a njegovo stanje je nazvano jako unakaženim.

U međuvremenu se vratio i glumačkom svetu, ali umesto njegovih uloga i veština, u prvom planu je bio njegov izgled. Nakon što je popravljao lice zbog bokserskih povreda, postao je zavisan od operacija i botoksa, kojima je hteo da postigne mladoliki izgled, a nakon toga često šokira transformacijom.

Miki Rurk
foto: Profimedia

Miki je dva puta bio u braku, prva supruga mu je bila Debra Fojer, kojom se oženio 1981, a razveli su se osam godina kasnije. Nakon toga je šest godina bio u braku s manekenkom Karom Otis. Supružnici su svojevremeno privlačili pažnju javnosti jer je procurio snimak njihovog seksa. Venčali su se u junu 1992, a dve godine kasnije je Miki je bio optužen za zlostavljanje supruge. Kasnije su optužbe odbačene, a par se pomirio i zajedno glumio u filmu "Nemogući izlaz", ali razveli su se krajem 1998.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

01:07

OVO JE KARDINALNA GREŠKA MILJANE KULIĆ! Hirurg za Kurir TV: Evo zašto nije trebala da putuje za Srbiju POSLE OPERACIJE ŽELUCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track