DŽENIFER LOPEZ UMALO POGINULA NA SNIMANJU FILMA: Visila PREKO LITICE i MOLILA ZA POMOĆ, a evo ko joj je SPASIO ŽIVOT!
Foto: Entertainment Pictures / Alamy / Alamy / Profimedia

FILM VENČANJE ZA UMRETI

DŽENIFER LOPEZ UMALO POGINULA NA SNIMANJU FILMA: Visila PREKO LITICE i MOLILA ZA POMOĆ, a evo ko joj je SPASIO ŽIVOT!

Pop kultura -

Dženifer Lopez gostovala je u intervjuu za BuzzFeed, a s njom su bile i kolege iz filma "Venčanje za umreti" (Shotgun Wedding), Džoš Dumel i Dženifer Kulidž.

Na pitanje ko bi najverovatnije mogao da izvede vratolomiju iz prvog pokušaja snimanja, Lopez je rekla da su ona i Dumel postali vrlo dobri u opasnim scenama tokom snimanja, a onda je ispričala kako je umalo poginula snimajući jednu scenu.

Dženifer Lopez
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

"Osim kad sam jednom skoro pala preko litice. To nije bilo zabavno", započela je Lopez, što je začudilo Kulidž, koja ju je upitala da li je to istina.

"Da, istina je. Znate li onu scenu gde mi haljina zapinje za točak? Jednom se zakačila za točak i povukla me preko, pogledala sam u Džoša i rekla: 'Džoš, ne puštaj me, molim te.' On je na to rekao: 'Imam te. Ako ti odeš, idemo svi'", ispričala je glumica, te dodala da joj je taj trenutak bio prestrašan.

Lopez trenutno snima novi film "The Mother" u Los Anđelesu. Rediteljka filma je Niki Karo, koja je prethodno režirala hvaljeni film "Whale Rider" iz 2002. i Diznijev igrani film "Mulan" 2020. godine. Lopez u filmu ima ulogu bivšeg ubice koji svoju prošlost želi da ostavi iza sebe. Ipak, ponovo se vratila poslu kako bi zaštitila otuđenu ćerku.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track