SVOJU 9 GODINA STARIJU ŽENU VARAO SA DUPLO STARIJOM LJUBAVNICOM: Ima srpski pasoš, a šuška se da su mu partnerke zamena za majku
Foto: Universal Pictures / Entertainment Pictures / Profimedia

zanimljivo

SVOJU 9 GODINA STARIJU ŽENU VARAO SA DUPLO STARIJOM LJUBAVNICOM: Ima srpski pasoš, a šuška se da su mu partnerke zamena za majku

Pop kultura -

Holivudski glumac britanskog porekla Rejf Fajns je krajem 2022. godine proslavio 60. rođendan, a mnogi su se tom prilikom prisetili njegove karijere i životne priče.

Kroz godine, mnogo se pisalo i o njegovom ljubavnom životu koji je i više nego poseban. Naime, nije tajna da glumac voli starije žene, a dok većina njegovih kolega trči za duplo mlađima, on traži sasvim suprotno.

Rejf Fajns
foto: Sonja Spasić

Zbog toga su ga nazivali 'edipovcem', misleći na Edipov kompleks, te tvrdili da u starijim ženama traži zamjenu za majku. Na ove se navode nikada glumac nije osvrtao, a u svom ljubavnom životu uživa.

Rejf Fajns, Ralf Fajns
foto: CJ Contino Collection / Everett / Profimedia

Njegova prva velika ljubav bila je glumica Alex Kingston s kojom je bio u braku od 1993. do 1997. godine, iako su zajedno bili 13 godina, a ona je od njega bila starija devet godina.

Razlog razvoda braka bila je, ni više ni manje, nego njegova afera s glumicom Francescom Annis koja je od njega bila starija 18 godina.

Aleks Kingston, Rejf Fajns, Ralf Fajns
foto: Splash News / Splash / Profimedia

On je sam kasnije priznao neveru, a na kraju je i njihova romansa završila nakon 11 godina zajedničkog života zbog njegove navodne dvogodišnje afere s rumunskom pevačicom Kornelijom Krisan.

Jednom je prilikom čak bio upleten u seks skandal u avionu jer je navodno imao odnose u toaletu sa stjuardesom koja je kasnije zbog toga dobila otkaz.

Trenutno se ne zna ljubi li ovaj glumac koga, a poslednji put je viđen sa nepoznatom brinetom 2019. godine na projekciji poslednjeg filma "Kingsman" u Italiji.

Rejf Fajns
foto: Profimedia

Inače, Fajns je 2017. dobio srpsko državljanstvo zbog toga što je nekoliko puta snimao i režirao filmove kod nas. On živi u Londonu, a i dalje svake godine izbaci barem jedan veliki filmski hit.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

01:51

DRAGAN BJELOGRLIĆ ZA KURIR TV! Glumac o večnosti KULTNE SRPSKE SERIJE: Živim to i dalje na neki čudan način

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track