"VOLIM OVOG ČOVEKA": Momčilo Otašević se nakon razvoda našao u DRUŠTVU LEPOTICE! Oko njih je ljubav a ovaj DETALJ PRIMETILI SU SVI
Foto: Printscreen/Instagram

lepo društvo

"VOLIM OVOG ČOVEKA": Momčilo Otašević se nakon razvoda našao u DRUŠTVU LEPOTICE! Oko njih je ljubav a ovaj DETALJ PRIMETILI SU SVI

Pop kultura -

Glumci Ana Uršula Najev i Momčilo Otašević pod budnim su okom javnosti nakon što su se u medijima pre nekoliko nedelja pojavile glasine da su njih dvoje u emotivnoj vezi, kao i da je to razlog što se crnogorski glumac razveo.

Momčilo Otašević
foto: Ana Paunković

Kao bomba je odjeknula vest, da se glumački par Momčilo Otašević i Jelena Perčin razovde nakon pet godina braka. Vest je iznenadila regionalnu javnost jer su bili jedan od rado viđenih poznatih parova koji je u pet godina braka dobio dvoje dece - dvogodišnjeg sina Jakšu i četvorogodišnju ćerku Mašu.

Momčilo Otašević, film Posle zime
foto: Promo

Momčilo je hrvatsku glumicu upoznao na snimanju serije 'Zora dubrovačka'.

Kao glavnog krivca za raspad braka navodi se crnogorski glumac, koji je navodno prevario lepu hrvaticu i to sa koleginicom Anom Uršulom Najev, sa kojom snima seriju "Kumovi".

Dok Jelena i Momčilo ćute o celoj situaciji, Ana Uršula je odgovorila na novinarsko pitanje da li je u vezi sa crnogorskim zavodnikom.

Ana Uršula Najev
foto: Printscreen Instagram

- Apsolutno ne. Momo i ja smo kolege i nikada nismo imali, niti imamo ljubavnu vezu. To što sam ja razlog njihovog razvoda nema veze sa istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebalo bi da ih pitate za detalje. Momo ima dvoje male dece i mislim da zato javnost zaslužuje da zna istinu. Barem iz poštovanja prema svima nama bliskima, ako nema poštovanja prema nama - rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

Glumac Mijo Kevo objavio je fotografiju sa Anom Uršulom Najev i Momčilom Otaševićem na pauzi snimanja serije "Kumovi".

- Volim ovog čoveka. Dao bih mu sve, sve - napisao je uz smešne grimase glumaca.

Momčilo Otašević, Ana Uršula Najev
foto: Printscreen Instagram

Nova šuškanja su potpalile fotografije na društvenim mrežama, koje otkrivaju da Momčilo i dalje dosta vremena van seta provodi sa Anom, kao i priče da su skladan par. Na fotografijama se često vidi da su njih dvoje izuzetno prisni, a ti detalji nisu promakli ni brojnim medijima, koji tvrde da su njih dvoje u romansi, uprkos demantima.

Kako tvrdi izvor za hrvatski Story, među njima je, navodno, zaiskrilo na snimanju humorističke serije "Kumovi", u kojoj Uršula igra zgodnu, lepu i pametnu doktorku Luciju, a Momčilo je šarmantni i srčani Janko.

(Kurir. rs/Story.hr)

Bonus video:

02:10

CRNOGORSKI GLUMAC STAO UZ MILENU RADULOVIĆ: Nisam mogao da naslutim kroz kakvu grozotu je prošla (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track