OZI OZBORN OTKAZAO EVROPSKU TURNEJU! Princ Tame se oglasio iskreno o bolesti: Sa mojim glasom je sve u redu, ali telo mi je slabo
Foto: Profimedia

srećno

OZI OZBORN OTKAZAO EVROPSKU TURNEJU! Princ Tame se oglasio iskreno o bolesti: Sa mojim glasom je sve u redu, ali telo mi je slabo

Pop kultura -

o

Pevač Ozi Ozborn objavio je da nakon teške operacije kičme nije "fizički sposoban" da održi turneju po Evropi u maju i junu.

74-godišnji bivši pevač Blek Sabata (Black Sabbath) pao je u kući 2019., što je pogoršalo povrede od gotovo smrtonosne saobraćajne nesreće 2003. Nakon pada Ozborn je nastupao na ceremoniji zatvaranja Igara Komonvelta u Birmingemu 2022. i NFL utakmici u SAD-u u septmebru.

Ozi Ozborn
foto: Profimedia

"Ovo je verovatno jedna od najtežih stvari koje sam ikad morao da podelim sa svojim vernim obožavaocima. Kao što možda svi znate, pre četiri godine doživeo sam veliku nesreću, u kojoj sam povredio kičmu. Moja jedina svrha tokom ovog vremena bila je da se vratim se na pozornicu", napisao je u sredu obožavaocima na društvenim mrežama.

Ozi je rekao da je sa njegovim glasom sve "u redu", ali da je nakon tri operacije, tretmana matičnim ćelijama, fizikalne terapije i drugih tretmana njegovo telo "još uvek slabo". Odao je priznanje obožavaocima koji su strpljivo čuvali ulaznice sve ovo vreme, "ali sada sam shvatio da nisam fizički sposoban da odradim nastupe na evropskoj i britanskoj turneji".

Zatim je nastavio: "Nikada ne bih mogao da zamislim da će moje turneje ovako završiti. Moj tim trenutno smišlja kako ću moći da nastupam a da ne moram da putujem od grada do grada i od zemlje do zemlje."

Također je zahvalio fanovima, ekipi, porodici i bendu Džudas Prist (Judas Priest) "na njihovoj beskrajnoj predanosti, odanosti i podršci".

Ozborn, čije je pravo ime Džon Majkl Ozborn, tokom svoje hevi metal karijere bio je poznat kao Princ tame. Bio je glavni vokal benda Black Sabbath, koji je osnovao 1969. zajedno s gitaristom Tonijem Ajomijem, basistom Gizerom Batlerom i bubnjarom Bilom Vardom.

Svirka, Bend, Blek Sabat, Ozi Ozborn, Poslednji Nastup
foto: Profimedia

On se takođe pojavio u prvom rijaliti šou "The Osbournes", koja je dokumentovala život njegove porodice u Los Anđelesu. Pojavljivao se i u emisijama vezanim za istoriju (koju obožava) sa svojim sinom i još nekoliko TV formata.

Prošle godine Ozi je rekao da će se on i njegova 70-godišnja supruga Šeron, koja je bivši sudija u emisijama "America's Got Talent" i "The X Factor", preseliti iz SAD-a na svoje imanje u Engleskoj.

Ozi Ozborn
foto: Profimedia

Par se upoznao kada je Šeron imala 18 godina, a venčali su se 4. jula 1982. na Havajima. Zajedno imaju troje dece - Ejmi, Džeka i Keli. Ozbornov poslednji album "Patient Number 9" objavljen je u septembru prošle godine i dostigao je drugo mesto britanske top liste.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:59

PEVAČ JE DOŠAO DA PROMOVIŠE PESMU, A POSTAO DEŽURNI ASTROLOG NA RADIJU: Komunikacija sa ljudima je lakša jer znam osnove horoskopa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track