ANA SE GODINAMA MUČILA SA VIŠKOM KILOGRAMA: Svašta je pokušavala, a OVO joj je pomoglo da dostigne željenu težinu!
Foto: Profimedia / Dmitrii Kotin / Alamy / Alamy /

ANA SE GODINAMA MUČILA SA VIŠKOM KILOGRAMA: Svašta je pokušavala, a OVO joj je pomoglo da dostigne željenu težinu!

Žena -

Ana K. se godinama mučila sa viškom kilograma i svašta je pokušavala u želji da smrša. Na internetu je pročitala o biljnim kapima koje su pomogle drugim ljudima da izgube težinu, pa je odlučila da ih proba. Kupila je Green Fit kapi i počela da ih uzima prema uputstvima na pakovanju.

Nakon nekoliko nedelja, Ana je primetila da se njena težina počela smanjivati. Ona se osećala značajno lakše i počela je više da se kreće. Počela je da dobija i više energije što joj je omogućilo da lakše podnese fizičku aktivnost. Ona je takođe počela da se oseća više samouvereno u svom telu.

Nakon tri meseca, dostigla je željenu težinu i kaže da planira i dalje da povremeno pije Green Fit kapi kako bi održala liniju. “Jako sam zadovoljna rezultatima i preporučila bih ih svim svojim prijateljima”, kaže Ana sa osmehom na licu. “Shvatila sam da ove biljne kapi nisu čarobni lek, već su samo pomogli mom telu da funkcioniše bolje i da se osećam bolje, što mi je pomoglo da postignem svoj cilj.”

Green Fit biljne kapi predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Hangar.rs, Green Fit biljne kapi
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track