BRITNI SPIRS NAPALA ALISU MILANO: Glumica OZBILJNO ZABRINUTA za njeno stanje, a pop princeza joj BRUTALNO odgovorila! (FOTO)
Foto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia, Tinseltown / Shutterstock.com

KASNO REAGOVALA

BRITNI SPIRS NAPALA ALISU MILANO: Glumica OZBILJNO ZABRINUTA za njeno stanje, a pop princeza joj BRUTALNO odgovorila! (FOTO)

Pop kultura -

Nekoliko dana nakon što se vratila na Instagram, Britni Spirs okomila se na Alisu Milano, nakon što je glumica javno izrazila zabrinutost za njeno stanje.

Sve je počelo prošlog decembra, kad je Milano reagovala na jedan od bizarnih videa pevačice, napisavši na Tviteru: "Molim vas, neka neko proveri Britni Spirs", a Britni je tek sada reagovala na njenu objavu.

Britni Spirs
foto: Printscreen Instagram

"Rastužuje me kad o meni govore ljudi koji me ne poznaju!!! Ovo definitivno izgleda kao nasilje", napisala je Britni na Instagram storiju, dodajući: "Dame, trebalo bi da navijamo jedne za druge, a ne da spuštamo jedna drugu!"

Podsetimo, Britnini fanovi nedavno su poslali policiju u njen dom, a Britni je nedavno imala nervni slom usred restorana i zabrinula fanove objavom niza bizarnih videa.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track