ZATAŠKAN SKANDAL ZBOG VENČANJA: Bekamova snaja slala BESNE PORUKE, neki su ZBOG NJE završili U SUZAMA! Sve isplivalo na površinu!
Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

ZAVRŠILI NA SUDU

ZATAŠKAN SKANDAL ZBOG VENČANJA: Bekamova snaja slala BESNE PORUKE, neki su ZBOG NJE završili U SUZAMA! Sve isplivalo na površinu!

Pop kultura -

Venčanje Bruklina Bekama i Nikole Pelc bilo je prikazano kao pravi dan iz bajke. Međutim, čini se kako se u pozadini odvijala prava drama, tokom koje su i mnogi nedužni ostali u suzama.

Već je poznato kako se 28-godišnja Nikola posvađala sa svojom svekrvom, Viktorijom Bekam, oko venčanice, ali sada su procurili novi detalji o samoj organizaciji i njenim zahtevima i problemima koje je stvorila organizatorima venčanja.

venčanje, Bekamovi, Bruklin Bekam, Nikola Pelc
foto: Profimedia

Ćerka milijardera i investitora Nelsona Pelca sarađivala je s čak tri različita organizatora, od kojih nijedan nije zadovoljio i ostvario planove kakve je osmislila. Strani mediji prenose kako je došlo do problema u poslednjem trenutku oko rezervisanja muzičara i svađe s jednim od članova organizacijskog tima, koji je zbog svega završio u suzama.

Najnoviji detalji isplivali su zajedno s porukama koje je Nikola napisala jednom od njih, a koji su prikazani u tužbi njenog oca, oštroumnog i upornog biznismena koji se trenutno nadmeće za mesto u upravnom odboru Diznija. Naime, on tuži Nikol Bregin, organizatorku venčanja i događaja, kao i njenu partnerki Arijanu Gridžalb, tvrdeći da odbijaju da mu vrate depozit od 159 hiljada dolara koji im je dao.

Bruklin Bekam, Nikola Pelc
foto: MIKE GOULDING / UPI / Profimedia

Pelc i njegova supruga Klaudija stupili su u kontakt s Bregin i Gridžalb preko njihove kompanije Plan Design Events u martu 2022. godine, nakon što su se rešili prvog planera venčanja Prestona Bejlija, koji je inače omiljen među zvezdama i nejasno je zašto on prema njihovom zaključku nije bio sposoban da obavi taj posao.

U svom pravnom podnesku 80-godišnji Pelc kaže da se Bejli susreo s izazovima dok je planirao veliki događaj koji se održalo na njihovom porodičnom imanju u Palm Biču na Floridi 9. aprila i navodno ga je koštao oko 3,5 miliona dolara.

"Nikola je svetski poznata glumica koja je glumila u filmskim hitovima i televizijskim serijama, uključujući, između ostalih, 'Transformeri: Doba izumiranja', 'Motel Bates' i 'Posljednji Airbender'. Spisak zvanica uključivao je više od pet stotina ljudi, uključujući brojne slavne osobe, sportiste, uglednike i druge uticajne pojedince, koji su doputovali iz celog sveta kako bi prisustvovali", stoji u tužbi.

1. marta 2022. godine, šest nedelja pre venčanja, porodica Pelc nadala se da će Bregin i Gridžalb moći da nastave tamo gde je Bejli stao, ali devet dana kasnije, nakon što su podigle depozit od 159 hiljada dolara, odlučile su da ne nastave saradnju s Nikolom i Bruklinom i rekle su da ne mogu da se nose sa spiskom VIP gostiju.

"Slavni prijatelji venčanog para u kombinaciji s očekivanim prisustvom mnogih visokih gostiju zahtevali su da organizator venčanja ima stručnost i osoblje za planiranje, koordinaciju i izvođenje venčanja očekivanog kalibra i složenosti", kažu Nelsonovi advokati u tužbi, a glavni problem je depozit, pa su u procesu pokušaja povraćaja novca otkriveni neki od intimnih detalja venčanja.

Tako je Nelson priložio prikaz grupnog dopisivanja između njega, organizatora i same mlade, Nikole. U nekima od njih ona im je rekla da je umorna od ispravljanja njihovih ponovljenih grešaka.

"Luis Hamilton nije odgovorio. Pa objasnite zašto je njegovo ime na spisku, molim vas. Razgovarali smo s njim! Ne može da dođe, pa objasnite zašto ste rekli da je odgovorio da će doći", napisala je u jednoj od poruka Nikola.

Organizatorka venčanja pokušala je tada da objasni da nije upoznata s virtualnim spiskom gostiju i da joj je potrebno više vremena da se uhvati ukoštac s tehnologijom.

"Treba mi vremena za ovo. Odvojiću vreme da naučim sve o aplikaciji i pošaljem vam informacije. Mrzim da izgledam kao budala, ali najviše mrzim što mi ne daju ono što mi je potrebno na vreme. Vratiću se uskoro", odgovorila joj je jedna od organizatorki.

"To nije istina. Uopšte se nije javio", uzvratila joj je Nikola.

Pelc u svojoj tužbi takođe iznosi sugestiju da su organizatori venčanja zloupotrebili alkohol.

"Pominjanje upotrebe alkohola i moguće zlopotrebe nije bilo neuobičajeno", napisali su njegovi advokati u tužbi.

U jednoj poruci poslatoj otprilike nedelju dana pre pomenute prepiske Arijana je poslala poruku da ide na tekilu pre nego što joj glava eksplodira, na šta je Nikola odgovorila: "Da, kraljice!!!!"

"Pelc im je pružio životnu priliku, da se njihova imena povežu s venčanjem dveju svetski poznatih zvezda, što bi njihovu firmu nedvosmisleno vinulo u zvezde organizacije venčanja. Međutim, u stvarnosti je kasnije postalo jasno da su na ovo gledali kao na priliku da iskoriste Pelcove davanjem lažnih izjava na svojoj internet stranici, posebno u vezi s iskustvom, stručnošću i sposobnošću planiranja venčanja", naveli su advokati.

Dana 4. marta, koji Pelcovi advokati opisuju kao dan obračuna, javili su im da su izgubili posao. Dva dana kasnije navodno su molili Nelsona i njegovu suprugu Klaudiju da ne šire negativne tračeve o njima, napisavši u poruci: "Kako bismo izbegli negativne tračeve, cenili bismo da u slučaju da budete zamoljeni da komentirate naš odlazak, odgovor odražava dobar stav koji smo uložili u proces."

Porodica je na kraju angažovala Mišel Rago iz agencije Michelle Rago Destinations, koja je sve besprekorno organizovala.

Ali zbog trke s vremenom Pelc tvrdi da je morao da plati Rago znatno višu naknadu od one koju bi naplatili u normalnim okolnostima. Kaže i da je nekoliko puta tražio povraćaj svog depozita od organizatora Planned Design Events, ali da su odbili da mu ga vrate, te ih uz sve tuži i za pravne troškove.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

00:22

Milica Ristić i Nikola Rađen stigli na građansko venčanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja