MAJKA SLAVNOG GLUMCA DOŽIVELA TEŠKU SAOBRAĆAJKU: Objavio fotku SMRVLJENOG automobila, a evo u kakvom je ona stanju! (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

PUKA SREĆA

MAJKA SLAVNOG GLUMCA DOŽIVELA TEŠKU SAOBRAĆAJKU: Objavio fotku SMRVLJENOG automobila, a evo u kakvom je ona stanju! (FOTO)

Pop kultura -

Majka Dvejna Džonsona, čuvenog Roka, učestvoala je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Los Anđelesu u sredu uveče, koju je srećom uspela da preživi.

Čuveni Rok je na Instagramu objavio fotografiju unakaženog crvenog Cadillac Escaladea, koji je pretrpeo veliku štetu na suvozačevoj strani.

"Anđeli milosrđa bdeli su nad mojom mamom", napisao je Džonson.

Oklop Escaladea bio je otkinut i smrvljen, otkrivajući delove unutrašnjosti i erbeg koji je izgledao kao da se aktivirao na vozačevoj strani.

"Ova žena je preživela rak pluća, težak brak, sudar s pijanim vozačem i pokušaj samoubistva. Ona je preživela na načine koji anđele i čuda čine stvarnima", dodao je glumac i zahvalio policiji Los Anđelesa i vatrogascima što su pomogli njegovoj majci i što su mu telefonom ispričali šta se dogodilo.

Dvejn Džonson
foto: Image Press Agency/Avalon.red / Avalon / Profimedia

"Ostao mi je jedan roditelj, pa ako još uvek imaš mamu i tatu, dobro ih zagrli jer nikad ne znaš kada ćeš dobiti onaj poziv u tri ujutru koji nikada ne želimo da dobijemo", rekao je Džonson.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:16

KO JE SRPSKI ŠPIJUN PO KOME JE NASTAO DŽEJMS BOND? Duško je bio dvostruki agent, a sad je otkriveno i ZNAČENJE BROJA 007

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track