DAME GLUBILE GLAVU ZA NJIM DOK JE GLUMIO U "IGRI PRESTOLA", A ONA MU UKRALA SRCE: Slavni glumac podelio lepe vesti i raznežio sve!
Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

ČESTITAMO

DAME GLUBILE GLAVU ZA NJIM DOK JE GLUMIO U "IGRI PRESTOLA", A ONA MU UKRALA SRCE: Slavni glumac podelio lepe vesti i raznežio sve!

Pop kultura -

Kit Harington (36) i Rouz Lesli (35) čekaju još jedno dete.

Kit, koji je igrao Džona Snoua u "Igri prestola", objavio je uzbudljive vesti o njihovoj prinovuu petak u emisiji 'Večerašnji šou sa Džimijem Falonom'.

Kit Harington, Rouz Lesli
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

On i njegova supruga Rouz zaljubili su se na snimanju čuvene serije gde su, takođe, bili u vezi, a prvo dete dobili su početkom 2021. godine.

U emisiji je podelio i kako se nosi sa novom ulogom oca, navodi Page Six. Govoreći o svom dvogodišnjem sinu, glumac je voditelju Džimiju Felonu (48) rekao da će dečak "doživeti šok života" jer će uskoro dobiti brata ili sestru.

- Plašim se - priznao je Kit, potom podelio kako je sa prvim detetom život u prvim mesecima bio kao hodanje kroz oblake.

- Pokušavamo da ga pripremimo za to, pokažemo mu Rouzin stomak i kažemo mu da je unutra nova beba, budući brat ili sestra - osvrnuo se glumac na sinove pripreme za novog člana porodice.

Podsetimo, par se venčao 2018. godine u zamku Rouzovih predaka u Škotskoj.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:51

DRAGAN BJELOGRLIĆ ZA KURIR TV! Glumac o večnosti KULTNE SRPSKE SERIJE: Živim to i dalje na neki čudan način

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track