SKANDAL NA DODELI GREMIJA: Došla u PROVIDNOM KOMBINEZONU, ispod nosila SAMO TANGE, a onda se SAGNULA i SVE ZGROZILA prizorom
Foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

HTELA DA PRIVUČE PAŽNJU PO SVAKU CENU

SKANDAL NA DODELI GREMIJA: Došla u PROVIDNOM KOMBINEZONU, ispod nosila SAMO TANGE, a onda se SAGNULA i SVE ZGROZILA prizorom

Pop kultura -

Madonina ćerka Lurdes Leon pojavila se na dodeli Gremi nagrada u društvu pevačice Triniti Vigorski, koja se potrudila da ne prođe neopaženo.

Ćerka kraljice popa izrasla je u kopiju svoje majke, a krenula je i njenim muzičkim stopama.

Na dodeli Gremi nagrada mami je odala i počast jednim detaljem u autfitu koji nikome nije promakao. Nosila je usku crvenu haljinu u kojoj je istakla vitku figuru, ali najviše pažnje privukli su špičasti detalji na grudima, kojim je podsetila na Madonino legendarno izdanje.

Lurdes Leon, Triniti Vigorski
foto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Ipak, Lurdes je ostala u senci svoje pratnje, pevačice Triniti Vigorski, koja se na sve načine trudila da bude u centru pažnje.

Osim što je na dodelu došla u potpuno providnom kombinezonu, ispod kog je obukla samo tange, pobrinula se da je fotografi ulove sa svih strana, a na odlasku im je iz automobila pokazala zadnjicu i tako zgrozila sve prisutne.

Triniti Vigorski
foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lurdes nije delovala kao da su joj smetali istupi njene prijateljice, a i sama je poznata po razuzdanom ponašanju i razgolićenim izdanjima.

Nedavno se i poprilično osramotila kada joj je zbog kašnjenja zabranjen ulazak na modnu reviju u Njujorku, a njene fotografije tada su zabavile javnost.

Inače, Lurdes je najstarija od Madonine dece i poznata je kao njena mezimica, a dobila ju je s glumcem Karlosom Leonom. Pevačica ima još ima petoro dece, od kojih je četvoro usvojeno, a sina Roka dobila je s rediteljem Gajem Ričijem.

Lurdes je odmalena navikla na medije, a nekad je morala da se nosi i s pogrdnim nadimcima poput "ružnog pačeta", ali danas je to iza nje.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

01:08

HOĆU DA BUDEM ZVEZDA KAO MADONA! Didi slavi 33. rođendan! Planirala proslavu za 1.000 ljudi a muž će joj priredio nešto GALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track