OKRETALI SU SE ZA OVOM LEPOTICOM, A ONDA LICE UNIŠTILA OPERACIJAMA: Od njene prirodne LEPOTE nije ostalo NIŠTA, gorko se POKAJALA
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

žarila i palila

OKRETALI SU SE ZA OVOM LEPOTICOM, A ONDA LICE UNIŠTILA OPERACIJAMA: Od njene prirodne LEPOTE nije ostalo NIŠTA, gorko se POKAJALA

Pop kultura -

Američka glumica i zvezda serije "Prijatelji" Kortni Koks ovih je dana snimljena na ulicama Los Anđelesa, tačnije na putu u jedan restoran u Santa Moniki gde su dočekali paparaci.

Dženifer Aniston, Kortni Koks
foto: Profimedia

58-godišnja Kortni je za tu priliku odabrala klasične farmerke, košulju i crni sako, ali svima je najviše zapelo za oko njezino ispijeno i nikad mršavije lice.

Kortni Koks
foto: TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kortni je Moniku Geler u "Prijateljima" glumila u svojim ranim dvadesetima pa je kao prirodna lepotica brzo osvojila simpatije publike.

Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou
foto: Profimedia

Međutim, poslednjih godina svojim izgledom izaziva zgražanje i žaljenje jer je u želji da očuva mladolik izgled preterala sa zahvatima na licu.

Iako je i sama priznala da se više nije mogla da se prepozna na fotografijama, pa je odustala od zahvata, posledice se jasno vide i na najnovijim fotografijama.

Kortni Koks
foto: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedi

"Tražila sam da me vrate na staro. Sada sam prirodna koliko mogu da budem. Osećam se bolje jer izgledam kao prava ja. Izgledam više kao osoba koja sam bila, barem se nadam", kazala je glumica jednom prilikom nakon što se pokajala zbog zahvata, ali se čini da je reagovala prekasno, piše Dnevnik.hr.

Inače, Kortni je od 2013. godine u vezi s 13 godina mlađim Džonijem Mekdejdom, članom benda Snow Patrol.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:18

BEZ TOGA NE BIH MOGLA DA FUNKCIONIŠEM! Glumica otkrila tajnu za USPEŠNU I LAGODNU vezu: Potom komentarisala svoju vitku liniju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track