JEDNA STVAR U KUĆI KEJT MIDLTON I PRINCA VILIJAMA JE STROGO ZABRANJENA: Princeza postavila pravila kojih SVI MORAJU da se drže
Foto: WPA Pool / MirrorPix / Profimedia

IMAJU SVOJU TEHNIKU ODGOJA DECE

JEDNA STVAR U KUĆI KEJT MIDLTON I PRINCA VILIJAMA JE STROGO ZABRANJENA: Princeza postavila pravila kojih SVI MORAJU da se drže

Pop kultura -

Britanska princeza Kejt Midlton izaziva divljenje javnosti metodama i načinom na koji odgaja svoje troje dece, koje ima s princem Vilijamom, a sada su otkrivena i njena poprilično stroga kućna pravila koja je postavila i kojih svi moraju da se drže, tvrdi njima blizak izvor.

Prema pisanju stranih medija, 41-godišnja Kejt svojoj deci, 9-godišnjem princu Džordžu, 7-godišnjoj princezi Šarlot i 4-godišnjem princu Luisu pre svega brani da viču u kući.

Kejt Midlton, princ Vilijam, britanska kraljevska porodica
foto: Profimedia

"Vikanje je apsolutno zabranjeno za decu, a svaki nagoveštaj vikanja rešava se u startu", rekao je insajder za The Sun.

Kejt i Vilijam navodno su se odlučili za sopstvenu tehniku ​​kada je u pitanju disciplinovanje njihove dece, pa tako umesto da ih pošalju u sobe ili ih kazne, odvode ih s mesta svađe i mirno s njima razgovaraju, te im objasne šta su pogrešno uradili.

Princ Luis, Kraljica Elizabeta, Jubilej
foto: Profimedia

"Stvari su im jasno objašnjene, a Kejt i Vilijam nikad ne viču na njih", dodao je izvor.

Kraljevski stručnjaci već su prethodno izneli druga otkrića o prinčevim i princezinim roditeljskim tehnikama, a jednom prilikom je časopisu OK! otkriveno da su članovi kraljevske porodice vrlo strogi što se tiče vremena provedenog ispred ekrana.

Kejti Nikol tvrdi da princeza od Velsa želi da podstakne kreativnost kod svoje dece, pa im zato nisu dozvoljeni ni mobilni telefoni ili tableti.

princ Vilijam, princ Džordž, princeza Šarlot, princ, princ Luis, Kejt Midlton
foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Akcenat u njihovom odgoju je na poznavanju umetnosti i zanata, slikanja i radu sa svim stvarima koje nisu orijentisane na ekran. Kejt je obično vrlo stroga u pogledu vremena provedenog ispred ekrana i svede ga na minimum", pojasnila je Kejti za Daily Mail.

Izvor blizak porodici otkrio je i da su Vilijam i Kejt zabranili korišćenje ajpeda u svom domu, komentarišući da su to igračke za odrasle, a ne za decu. Kejt veruje da boravak na otvorenom igra ključnu ulogu u zdravlju i sreći njene dece i želi da iskoristi sve načine da to podstakne.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track