DA LI JE OVO NAJRUŽNIJA HALJINA IKADA? Pevačica se pojavila na crvenom tepihu, a fanovi je urnisali: ŠTA JE OVO HALJINA ILI KUĆA?
Foto: Profimedia

GORE MREŽE

DA LI JE OVO NAJRUŽNIJA HALJINA IKADA? Pevačica se pojavila na crvenom tepihu, a fanovi je urnisali: ŠTA JE OVO HALJINA ILI KUĆA?

Pop kultura -

Sinoć je održana 65. dodela Gremi nagrada u Los Anđelesu koja je okupila brojne svetske zvezde.

Pop ikona Bijonse ušla je u istoriju kao osoba koja je osvojila najviše Gremi nagrada i oborila je rekord star 26 godina, koji je pre nje držao pokojni dirigent klasične muzike Georg Solti.

Lizo, Gremi 2023
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Crveni tepih iskoristile su brojne zvezde da prošetaju svoje neverovatne kreacije. I dok su neki svojim ekstravagantnim izdanjima pribukli dosta pažnje i pokupili sve simpatije, neki stajlinzi bili su pravi promašaji.

Najveću buru na mrežama izazvala je pevačica Lizo zbog čije su se kreacije iste usijale, a komenatari su samo pljuštali.

Lizo, Gremi 2023
foto: AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lizo je na sebe navukla neobičnu kreaciju modne kuće Dolče i Gabana, a reč je o ogromnom narandžastom ogrtaču sa cvetovima i glomaznom kapuljačom. Ako je suditi po tome da se Lizo jedva kretala, čini se da je ovaj odevni komad prilično težak. Pevačici je na događaju virila samo glava, sve dok sama nije odlučila da ga skine.

Ispod njega je nosila korset haljinu kojom je istakla svoje bujno poprsje i kojom je želela da dokaže da neće tolerisati nametnute standarde po kojima uske haljine "nisu dozvoljene onima sa viškom kilograma". Muzička zvezda nikada nije poštovala pravila u oblačenju, a po svemu sudeći ni stilistu, te je zato dobila lavinu negativnih komentara.

Lizo
foto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

"Ovo je zaista Dolče i Gabana?", "O moj Bože", "Ne, jednostavno ne, ovo je primer kada stilisti jednostavno pogreše", "Šta je ovo - haljina ili kuća?", "Ne mogu ovo da gledam", "Šta je ovo? Kao da je paradajz eksplodirao!", "Kada je hladno i ja se uvijem da gledam filmove", "Čudovište sa crvenog tepiha je progutalo poznate", "Ma ovo nije Dolče", "Ovo je zvanično najružnija haljina na crvenom tepihu ikada" glasili su samo neki od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:36

Zelenski se oglasio video porukom na dodeli Gremi nagrada: Zatražio podršku u pričanju priče o ruskoj invaziji na Ukrajinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track