TAJANSTVENA BRINETA ŠOKIRALA CEO SVET! Uvek je sa princezom, a niko ne zna ko je ona: Njena priča je puna AFERA I SPLETKI!
Foto: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia

NIKO NE ZNA

TAJANSTVENA BRINETA ŠOKIRALA CEO SVET! Uvek je sa princezom, a niko ne zna ko je ona: Njena priča je puna AFERA I SPLETKI!

Pop kultura -

Princeza Šarlin se poslednjih nekoliko dana pojavljivala sa tajanstvenom brinetom koja ima zanimljivu porodičnu priču.

Desna ruka princeze Šarlin, naročito u danima kada je princ Albert odsutan je Melani Antoaneta Kostelo de Masi. Ona je prva rođaka princa Alberta, a još je njena majka bila jako značajna u monegaškoj porodici. Poznato je da Melani bila na raspolaganju Albertu i dok je Šarlin boravila u rodnoj Južnoafričkoj Republici, a i dok je bila na privatnoj klinici u Švajcarskoj. Melani Antoaneta se često pojavljuje i sa Šarlin, međutim skandali koji su pratili njenu majku i različite pretenzije ka kruni su zanimljiviji javnosti, nego što je to ona sama.

princeza Šarlin
foto: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia

Ona je ćerka baronice En de Masi, jako bliske osobe od poverenja princu Rajneru III i princezi Grejs od Monaka. Njena majka je rođena u vanbračnoj zajednici princeze Antoanete od Monaka i Aleksandra Atenasa, Antoaneta je, inače, nećaka princa Rajnera III.

En je ujedno bila prva unuka princeze Šarlot, pa je njeno rođenje bilo jako ispraćeno. Ona je dodata liniji nasleđivanja 1951. godine kada su se njeni roditelji zvanično venčali. Princeza Antoaneta je potom dobila još dvoje dece, a nakon razvoda je započela vezu s predsednikom monegaškog parlamenta, s kojim je imala plan da svrgne s trona Rajnera.

Rajner je tada još uvek bio neoženjen i bez dece, pa su oni plasirali glasinu kako njegova tadašnja devojka Žizel Paskal ne može da ostane trudna. Plan je bio da jedan Antoanetin sin bude proglašen kao sledeći u redu za tron, a dok on ne postane punoletan ona bi bila vladarka.

princeza Šarlin
foto: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia

Sve to je ubrzalo raskid princa Rajnera i Žizel, pa je on nakon toga upoznao Grejs Keli, koju je i oženio 1956. godine. Bez obzira na sve, Rajner je uvek bio blizak sa En, bez obzira na planove njene majke, pa mu je tako ona bila i deveruša na venčanju, a istim stopama ide i njena ćerka, koja neguje dobre odnose sa monegaškom kneževskom porodicom.

(Kurir.rs/Glossy)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track