JEDAN OD NAJVEĆIH HOLIVUDSKIH FRAJERA ŠETA U SUKNJI I ŠTIKLAMA: Jedan detalj POSEBNO privukao pažnju, svi se okretali za njim
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

HRABRO

JEDAN OD NAJVEĆIH HOLIVUDSKIH FRAJERA ŠETA U SUKNJI I ŠTIKLAMA: Jedan detalj POSEBNO privukao pažnju, svi se okretali za njim

Pop kultura -

Američki glumac Džon Sina snimljen je u svom dosad najneobičnijem izdanju, a u kom je, čini se, u potpunosti prihvatio svoju ženstvenu stranu.

45-godišnji glumac, koji inače nosi titulu velikog frajera i miljenika žena, snimljen je u crnim čarapama, mini suknji i čizmama na štiklu, pritom pokazavši neverovatno mišićave noge koje su se posebno istakle, a sve to na setu svog novog projekta "Ricky Stanicky" u Melburnu u Australiji.

Džon Sina
foto: Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Radnja filma usredsređena je na Džonov lik Rikija Stanikija, što je zapravo ime imaginarnog prijatelja, kog su izmislila i ovekovečila tri prijatelja tokom nekoliko godina kako bi imali koga da okrive za svoje loše ponašanje. Međutim, kada njihove partnerke postanu sumnjičave, prisiljeni su da angažuju glumca da oživi Stanikija.

Džon je inače u srećnom braku sa svojom suprugom Šej Šarijacadeh, koja je od njega mlađa 12 godina, a nedavno su viđeni u romantičnoj šetnji.

Džon Sina
foto: Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Upoznali su se početkom 2019. godine, a prvi put su snimljeni na romantičnoj večeri u njenom rodnom Vankuveru u martu iste godine, dok je Džon bio u Kanadi na snimanju filma "Playing With Fire". Godinu dana kasnije par se venčao na privatnoj ceremoniji u Tampi na Floridi.

Iza Džona je i jedan neuspeli brak s agentkinjom za nekretnine Elizabet Haberdeu, koji je trajao od 2009. do 2012. godine.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track