NAJNOVIJE FOTKE BRITNI SPIRS POKAZUJU NJENO PRAVO STANJE? Nakon vesto o njenoj DEPRESIJI, potresni prizori sve zabrinuli (FOTO)
Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

TUŽNO

NAJNOVIJE FOTKE BRITNI SPIRS POKAZUJU NJENO PRAVO STANJE? Nakon vesto o njenoj DEPRESIJI, potresni prizori sve zabrinuli (FOTO)

Pop kultura -

Britni Spirs snimljena je u vožnji u blizini svog doma u Los Anđelesu, nakon tvrdnji da su njena porodica i prijatelji pokušali da organizuju intervenciju zbog njenog problematičnog ponašanja i straha da bi mogla da umre.

Najnovije paparaco fotografije 41-godišnje pevačice dodatno su sve zabrinule, na njima je snimljena tužnog izraza lica i neuredne kose, dok je pogled sakrila iza sunčanih naočara.

Britni se nakon tvrdnji o porodičnoj intervenciji i sama oglasila na profilu na Instagramu i demantovala ih, pritom otkrivši da uzima lek prozak za depresiju.

Britni Spirs
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Nisam ja umrla ljudi. Tu sam. Živa sam. Živa sam i zdrava", poručila je u videu u kojem pleše.

Međutim, njoj bliski izvori su ekskluzivno za Daily Mail izjavili da izaziva ozbiljnu zabrinutost.

Britni Spirs
foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Svi su zabrinuti za nju jer je jako depresivna", ispričao je izvor blizak pevačici, dodavši da se nekadašnja zvezda pretvorila u introverta, te da je njena depresija delimično izazvana odnosom sa sinovima, 17-godišnjim Šonom Prestonom i 16-godišnjim Džejdenom Džejmsom, koje deli s bivšim suprugom Kevinom Federlajnom, a koji odbijaju da je vide.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Da je njeno stanje loše, nije teško zaključiti kada se baci pogled na njene društvene mreže i ponašanje u poslednje vreme. Njeni obožavatelji takođe su zabrinuti za njeno zdravlje i život, a pevačica već dugo muku muči s opijatima i psihičkim zdravljem otkako je na sudu vodila dugu bitku s ocem.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track