NAJLEPŠA ŽENA SVETA HTELA DA KUPI PLAC KOD NAS, ALI JE ODUSTALA: Evo zašto se Monika Beluči predomislila i šta se dogodilo
Foto: Profimedija

puj pike ne važi

NAJLEPŠA ŽENA SVETA HTELA DA KUPI PLAC KOD NAS, ALI JE ODUSTALA: Evo zašto se Monika Beluči predomislila i šta se dogodilo

Pop kultura -

Kao bomba je pre nekoliko godina odjeknula vest da Monika Beluči kupuje plac u Trebinju, na kojem planira da sazida kuću.

Međutim, od tog posla nema ništa. Slavna glumica je, po svemu sudeći, odustala od toga.

Monika Beluči
foto: Shutterstock/taniavolobueva

Iako je razgledala nekoliko imanja koja su u to vreme bila na prodaju i odabrala jedan plac koji joj se najviše dopao, do realizacije kupovine nije došlo. Planirala je da sagradi vikendicu i da nekoliko puta godišnje boravi u gradu sunca, kako je tada rekla u intervjuu za bosanske medije.

Godine su prolazile, plac ju je čekao, a onda su vlasnici prošle godine odlučili da ga prodaju. Jedna od najlepših žena sveta, koja igra glavnu ulogu u filmu Emira Kusturice "Na mlečnom putu", tokom snimanja ovog ostvarenja bila je očarana lepotama BiH, ali je čim se vratila u rodnu Italiju, izgleda zaboravila na Trebinje.

Otvaranje, Monika Beluči, Premijera, Emir Kusturica, Fest
foto: Promo

Vlasnici zemljišta su bili iznenađeni što im niko godinama nije dao nijednu informaciju o tome da li će plac pazariti ili ne, navodi izvor Kurira.

Podsetimo, jedna od najlepših žena sveta, koja je igrala glavnu ulogu u filmu Emira Kusturice "Na mlečnom putu", tokom snimanja ovog ostvarenja bila je očarana lepotama Bosne i Hercegovine.

Monika Beluči
foto: Saponjic

Zbog toga je navodno želela da sagradi vikendicu u kojoj će moći da se odmara daleko od očiju javnosti.

- Imao sam tu čast da upoznam slavnu glumicu i da s njom kratko porazgovaram. Rekla je da je oduševljena Trebinjem i okolinom, kao i da bi volela da na ovim prostorima ima svoj kutak u kom bi mogla da uživa s ćerkama Devom i Leonom. Posebno joj se sviđa priroda, ali i ljudi iz našeg kraja, koji su prema njoj bili veoma srdačni. Rekla je da bi mogla ovde jednog dana i da živi - ispričao je izvor Kurira pre nekoliko godina.

Monika Beluči
foto: Profimedia

Lj. Stanišić

01:27:33

SCENIRANJE 12.02.2023. ZAHAR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track